Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 11:50

Θα ήταν βλακώδες να γίνει ανασχηματισμός ενώ παίρνουμε εύσημα παγκοσμίως, εντελώς ανυπόστατα και τα σενάρια για εκλογές: Ν.Ρωμανός στον FOCUS FM-HXHTIKO

Διέψευσε τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών και ανασχηματισμού σε συνέντευξή του στον FOCUS FM, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» με τη Δέσποινα Μποτίτση και το Γιάννη Πηλίδη, χαρακτήρισε «εντελώς ανυπόστατα τα σενάρια» λέγοντας μάλιστα πως η κυβέρνηση έφτασε στο πρωτόγνωρο σημείο να διαψεύσει ανασχηματισμό και πρόωρες εκλογές, κάτι, που δε συνηθίζεται.

(20:45) «Κανείς δεν έχει κανένα λόγο να περιμένει ανασχηματισμό μέσα στους επόμενους μήνες και φυσικά πολύ περισσότερο κανείς δεν έχει κανένα λόγο να περιμένει ή να μιλάει για εκλογές. Όλη αυτή η συζήτηση γίνεται για να μη συζητάμε τα σοβαρά. Θα ήταν και βλακώδες δηλαδή για μία κυβέρνηση, που παίρνει τα εύσημα παγκοσμίως για το πόσο καλά έχει καταφέρει να διαχειριστεί πρωτόγνωρες καταστάσεις, σε αυτή την κυβέρνηση και σε αυτή τη συγκυρία, σε αυτές τις καταστάσεις επάνω, να πας να κάνεις αλλαγές. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, δεν υπάρχει τέτοια συζήτηση, δεν υπάρχει τέτοια σκέψη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Ρωμανός.

Αναφερόμενος στον άξονα των μέτρων για τον τουρισμό, που ανακοινώνει απόψε ο Πρωθυπουργός και το τι διάστημα θα «καλύψουν», αποκάλυψε, ότι «θα είναι παραπάνω από το Σεπτέμβριο, θα είναι μέτρα με πιο οριζόντιο χρονικά χαρακτήρα, αυτό λέει η λογική», όπως είπε.

Εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον τουρισμό, κυρίως στη Χαλκιδική και τη Βόρειο Ελλάδα, λέγοντας πως «θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα και ίσως υπερκάλυψη της ζημιάς των μηνών, που χάθηκαν».

Απαντώντας στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ, ότι τα μέτρα στήριξης της οικονομίας έπρεπε να είναι εμπροσθοβαρή, τόνισε πως (7:08) «μία κριτική, η οποία από την πρώτη μέρα είναι η ίδια και μονότονη και αυτό το πακέτο, που ανακοινώνεται σήμερα, είναι το 5ο ή 6ο», ενώ πρόσθεσε πως είναι (8:44) «άλλο να έχεις προβλήματα με το πώς υλοποιούνται τα πράγματα, επειδή είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση προσαρμόζοντας και αναπροσαρμόζοντας το σχέδιό σου και άλλο η κακόβουλη κριτική, η οποία εξυπηρετεί αντιπολιτευτικά αδιέξοδα, την κάλυψη δηλαδή αντιπολιτευτικών αδιεξόδων».

Αναφερόμενος στις θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, υπογράμμισε πως (18:20) «έχω ακούσει κάποιους να λένε, ότι όλο αυτό είναι στημένο από τις ελίτ και κάτι τέτοιες βλακείες. Οι πρώτοι, που χάνουν από αυτή την κρίση, είναι οι ελίτ. Οι πολύ μεγάλες εταιρίες χάνουν. Αυτό είναι το καλό και το κακό, που δεν αναφερόμαστε στις βλακείες, που ακούγονται στα social media, στα σοβαρά ΜΜΕ. Αλλά από την άλλη, δεν δίνονται οι απαντήσεις, που θα δίνονταν αν αναφερόμασταν», κατέληξε ο κ.Ρωμανός.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Ν.Ρωμανού στον FOCUS FM, εδώ:

Media

{YouTube}
{/YouTube}

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Άλλαξε πορεία το Oruc Reis

ΚΟΣΜΟΣ
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 20:16

Κορωνοϊός: 196 νέα κρούσματα σήμερα

ΕΛΛΑΔΑ
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 19:44

Έφυγε από τη ζωή ο Ντίνος Χριστιανόπουλος

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 19:37

Φωτιά στο Σουφλί Έβρου

ΕΛΛΑΔΑ
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 18:24

Ανάκληση για σαλάμια αέρος από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

ΕΛΛΑΔΑ
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 15:24

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined