Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 09:34

Έχουμε χάσει τον ύπνο μας: Πρ.Κοιν.Προμαχώνα στον FOCUS FM: -ΗΧΗΤΙΚΟ

Τη λύπη και την οργή του, για το ότι οι φόβοι του ίδιου και της κοινότητας επιβεβαιώθηκαν σε λιγότερο από μία εβδομάδα από τότε, που άρχισε να λειτουργεί το προαναχωρησιακό κέντρο στο Κλειδί των Σερρών, εξέφρασε μιλώντας στον FOCUS FM 103.6, Σπύρος Λεωνίδας.


Σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Διπλός Ελληνικός" με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογλου, ανέφερε, ότι το βράδυ της Κυριακής, συνελήφθησαν 5 παράνομοι μετανάστες μέσα στο χωριό, σε ένα κιόσκι, όπου παίζουν παιδιά.

«Έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Από την πρώτη στιγμή τους είχαμε πει, ότι είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος ο χώρος της δομής , μέσα σε ρέμα, που κατεβάζει παγωμένο αέρα. Θα προσπαθήσουν να φύγουν,σε τέτοιο χώρο δε βάζουμε ούτε τα γουρούνια μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Λεωνίδας.

«Το 60% του πληθυσμού είναι πάνω από 70 χρονών. Καταλαβαίνετε την αγωνία τους; Ζήτησα επίσημη ενημέρωση από αστυνομία τι έγινε και μου είπαν, ότι έφυγαν από κάποιο σημείο, που δεν είχαν τελειώσει έργα περίφραξης. Έγιναν όλα με «τσαπατσουλιά», τα έκαναν όλα άρον-άρον για να δείξουν, ότι ο Προμαχώνας είναι πρότυπο δομής. Ακόμη κάνουν δουλειές, γιατί δεν μπορούν να συμμαζέψουν τα νερά», σημείωσε ο Πρόεδρος του Προμαχώνα και πρόσθεσε μάλιστα πως όταν ζήτησε να μιλήσει με εκπρόσωπο των αστυνομικών των Σερρών, που χαρακτήρισαν ακατάλληλο το χώρο, συνάντησε απλούς αστυνομικούς, που του είπαν, ότι «είμαστε από τη Χαλκιδική και μας έφεραν για ένα βράδυ».

«Μας είχαν στείλει συγχαρητήρια επιστολή οι βουλευτές, μας έλεγαν, ότι θα ήταν κλειστή δομή, δεν θα έφευγε κανείς από εκεί, ότι θα ήταν καλά περιφραγμένη και ούτε κουνούπι δε θα φεύγει από εκεί. Μέσα σε μία εβδομάδα δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Τους πήρα όλους και του είπα, ότι πρέπει να φύγει από εκεί η δομή. Από χθες το βράδυ, όχι σήμερα και αύριο. Να πάρουν μέτρα, γιατί θα φτάσουμε σε άλλες καταστάσεις», σημείωσε με εμφανή αγωνία ο κ.Λεωνίδας.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Λεωνίδα στον FOCUS FM 103.6, εδώ:

Media

{YouTube}
{/YouTube}

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο

ΕΛΛΑΔΑ
Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 19:19

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο

ΕΛΛΑΔΑ
Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 17:10

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined