Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 13:18

Μοιράζουν λεφτά στα ΜΜΕ και λαθρομετανάστες σε όλη τη χώρα! Κ.Βελόπουλος στον FOCUS FM- ΗΧΗΤΙΚΟ

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο μεταναστευτικό, αλλά και τη διαχείριση κονδυλίων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, άσκησε μιλώντας στον FOCUS FM 103.6, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.


Απαντώντας σε ερωτήσεις του Στέφανου Δαμιανίδη και ακροατών, ο κ.Βελόπουλος επεσήμανε, ότι ενώ «τα κοινωνικά μηνύματα με βάση οδηγία του ΕΣΡ είναι δωρεάν, με 11 εκ. ευρώ «εξαργυρώνουν» την καλή δημοσιότητα, που θέλει η ΝΔ στα κανάλια. Αυτά μόνο σε καθεστώτα Τσαουσέσκου ή Σταλινοφασισμού γίνονταν. Ας τα έδιναν σε αστέγους ή συνταξιούχους».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, στηλίτευσε τη σταδιακή ανακοίνωση των μέτρων στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων, κάνοντας λόγο για μέτρα «σταγόνα- σταγόνα». «Θυμίζουν το ανέκδοτο με το Χότζα, που γέμισαν το σπίτι του ανθρώπου με ζωντανά και μετά τα έβγαζαν, για να νιώθει καλά. Αδικούν κάποιες ομάδες και μετά το διορθώνουν για να τους ανακουφίζουν».

Επέκρινε ακόμη την κυβέρνηση για μη αντίδραση στο «όχι» της Γερμανίας στην έκδοση ευρωομολόγου, λόγω κορωνοϊού, αφήνοντας αιχμές για ιδιαίτερες σχέσεις του πρωθυπουργού με το Βερολίνο. «Οι άνθρωποι, που μας κυβερνούν δεν είναι ανίκανοι, είναι στα όρια της επικινδυνότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»

«Είναι δειλοί και οι δειλοί δεν μπορούν να κυβερνήσουν την Ελλάδα. Μας έκλεισαν μέσα και κυκλοφορούν παντού λαθρομετανάστες», σημείωσε ο κ.Βελόπουλος. «Όταν βλέπω κυβερνητικό κλιμάκιο στον Εχίνο σα σαρδέλες σε ένα δωμάτιο, δεν είναι εικόνα σοβαρής κυβέρνησης. Την ίδια ώρα, πιέζουν ξενοδοχεία στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας να δεχθεί 700 λαθρομετανάστες και η τιμή, που έδωσαν, είναι διπλάσια της κανονικής. Προς τιμήν του ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε», τόνισε ο κΒελόπουλος.

«Όταν βγούμε από την καραντίνα, θα έχουμε άλλους 100.000 λαθρομετανάστες. Υπέγραψε η ΝΔ να έρχονται από τη Λιβύη, ως εμπόλεμη ζώνη και να τους παίρνουμε εμείς. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται το θέμα και προσπαθεί να περάσει στην Ελλάδα λαθρομετανάστες κατά κύματα, να «μπολιαστούμε» με το διαφορετικό, όπως έλεγε ο Μητσοτάκης. Εμείς είμαστε απέναντι. Να υπακούσουμε τους νόμους, αλλά να υπακούσουν και οι λαθρομετανάστες», προειδοποίησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Είναι χειρότεροι από το ΣΥΡΙΖΑ. Με το ΣΥΡΙΖΑ ξέραμε, ότι είχαμε άθεους και λαθρολάγνους, αλλά η ΝΔ κάνει πολύ χειρότερα λόγω κορωνοϊού, εκμεταλλευόμενη το φόβο. Αν δεν ίσχυαν οι περιορισμοί, ο κόσμος δε θα το επέτρεπε να γίνουν αφίξεις στο Κλειδί Σερρών, εκμεταλλεύονται την αναταραχή για να μεταφέρουν λαθρομετανάστες. Είναι απαράδεκτο αυτό, που συμβαίνει, δε ρωτάνε κανέναν», κατέληξε ο κ.Βελόπουλος.

«Πατάσσουν κάθε τι Ελληνοκεντρικό»

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εμφανίστηκε οργισμένος και με την απαγόρευση λειτουργίας των εκκλησιών, έστω για ατομική προσευχή. «Γιατί απαγορεύεις τις νόμιμες εκκλησίες να λειτουργήσουν, όταν στα σούπερ μάρκετ στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο και στην Αθήνα λειτουργούν παράνομα τζαμιά; Είναι απίστευτο, αυτό, που συμβαίνει με την ελλαδική Εκκλησία. Ο Αρχιεπίσκοπος υπάρχει;», αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε, ότι «Υπάρχει βούληση να παταχθεί καθετί ελληνοκεντρικό».

Πρόταση της Ελληνικής Λύσης τα μαθήματα Δημοτικού στην ΤV

Όπως είπε ο κ.Βελόπουλος, τα μαθήματα Δημοτικού μέσω της δημόσιας τηλεόρασης ήταν μία πρόταση της Ελληνικής Λύσης, που υιοθέτησε η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. «Επειδή η ΝΔ δεν έχει πρόγραμμα, ήθελαν να κάνουν μέσω πλατφόρμας μαθήματα σε παιδάκια δημοτικού. Πόσα laptop να έχει μία οικογένεια;», σημείωσε με νόημα.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κυριάκου Βελόπουλου στον FOCUS FM, εδώ:

Media

{YouTube}
{/YouTube}

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Χωρίς νερό τώρα περιοχή της Θεσσαλονίκης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 14:27

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined