Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 12:23

28 νέα "hot spot" από Θράκη μέχρι Πελοπόννησο: Μ.Χριστοδουλίδης στον FOCUS FM- ΗΧΗΤΙΚΟ

Την ανησυχία του για το γεγονός, ότι όσο ασχολούμαστε - και ορθώς- με τον κορωνοϊό, δημιουργούνται νέα κέντρα διαμονής παράνομων μεταναστών σε όλη την Ελλάδα, εξέφρασε μιλώντας στον FOCUS o τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Ελληνικής Λύσης, Μιχάλης Χριστοδουλίδης.


Σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα" με τη Δέσποινα Μποτίτση, μίλησε για "28 νέα hot spot από Θράκη μέχρι Πελοπόννησο". "Συνεχίζονται οι μετεγκαταστάσεις λαθρομεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα. Υλοποιείται το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για εποικισμού της Ελλάδας. Έρχονται χωρίς τεστ για κορωνοϊό και κυκλοφορούν ελεύθεροι 7π.μ.-7 μ.μ.", σημείωσε ο κ.Χριστοδουλίδης.

"Δεν είναι δυνατόν όλοι αυτοί, που έχουν έρθει από χώρες όπως το Ιράν με πάρα πολλά κρούσματα, ή χώρες της Αφρικής και το Αφγανιστάν να εισέρχονται στη χώρα χωρίς υγειονομικό έλεγχο. Είναι μία υπαρκτή υγειονομική απειλή", τόνισε και στηλίτευσε το ότι "ο ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ Μοράλες καλεί την Ελλάδα να σταματήσει τη βία κατά των μεταναστών. Θα έπρεπε να του θυμίσουμε ψηφίσματα του ΟΗΕ, που δεν έχει κάνει τίποτα για να συμμορφωθούν με αυτά η Αλβανία , που καταπατά τα δικαιώματα των Ελλήνων στη Βόρειο ήπειρο και η Τουρκία με τα τα Κατεχόμενα στην Κύπρο", σημείωσε. "Η νούμερο ένα απειλή και ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι τα εθνικά μας και η οργανωμένη εισβολή από την Τουρκία", πρόσθεσε ο τομεάρχης της Ελληνικής Λύσης.

Ο στρατός στον Έβρο δεν έχει την κατάλληλη στήριξη

"Όσοι δίνουν μάχη στον Έβρο δεν έχουν τη στήριξη, που θα έπρεπε από την ελληνική Πολιτεία σε θέματα υποδομών και μέσων προστασίας", υπογράμμισε ο κ.Χριστοδουλίδης κάνοντας λόγο για "ανταρτοπόλεμο" και "ασύμμετρη απειλή στα σύνορά μας".

"Η κυβέρνηση σωστά παίρνει περιοριστικά μέτρα, αλλά καθυστέρησε", εκτίμησε ο κ.Χριστοδουλίδης και τόνισε, ότι "έπρεπε να γίνονται τεστ σε όλο τον πληθυσμό, διαφορετικά βγάζεις λανθασμένα στατιστικά αποτελέσματα. Η κυβέρνηση προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από παθογένειες χρόνων στο ΕΣΥ", κατέληξε ο κ.Χριστοδουλίδης.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Μ.Χριστοδουλίδη στον FOCUS FM, εδώ:

Media

{YouTube}
{/YouTube}

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Πέθανε ο Μανώλης Γλέζος σε ηλικία 98 ετών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 13:47

Άγριο φονικό με ένα νεκρό στην Ηλεία

ΕΛΛΑΔΑ
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 11:46

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined