Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 11:14

Γ.Αμανατίδης στον FOCUS FM: Η πολιτική της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό, είναι η βύθιση του Τιτανικού- ΗΧΗΤΙΚΟ

"Αν η μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης είχε όνομα, θα έλεγα ζούμε τη βύθισή της. Είναι η βύθιση του Τιτανικού", είπε στον FOCUS FM ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης.


Μιλώντας στην εκπομπή "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα" με τη Δέσποινα Μποτίτση και το Γιάννη Πηλίδη, επεσήμανε "Μήπως με τα 2,7 χμ των πλωτών είναι σοβαρό να πιστεύει κανείς, ότι θα σταματήσει τις ροές; Έγινε για να πει η κυβέρνηση σε ένα ακροατήριο "να, παίρνω μέτρα". Μας εκθέτουν και σαν χώρα και θα έχουν θέματα. Διέλυσαν ένα υπουργείο, η διάλυση και επανασύσταση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Έδιωξε κόσμο από τις δομές, ακόμη δεν έχουν υπογράψει συμβάσεις, άνθρωποι, που δουλεύουν μέσα, δεν πήρε καμία εμπειρία από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ".

Συνεχίζοντας την κριτική στην κυβέρνηση για τις τουρκικές κινήσεις και το ORUC REIS , επεσήμανε πως "Θα μπορούσαν να είναι πιο σοβαροί στις ανακοινώσεις και όταν έφυγε το σκάφος από την υφαλοκρηπίδα. Αυτό, που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση, είναι να στέλνει σαφή μηνύματα στην απέναντι πλευρά, πριν να γίνουν αυτά. Δεύτερον, δε χρησιμοποίησε όλα τα εργαλεία. Η αναβαθμισμένη συμπεριφορά της Τουρκίας χρήζει και αναβαθμισμένης απάντησης από την ελληνική κυβέρνηση. Πριν από 1 μήνα δημοσιεύθηκαν οι νέοι κανόνες εμπλοκής στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Είναι κυβερνητικές διαρροές και εξυπηρετούν κάποιο σκοπό. Δεν με βρίσκουν σύμφωνο".

Ο κ.Αμανατίδης αναφέρθηκε και στην επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στο νοσοκομείο "Άγιος Παύλος", λέγοντας, ότι "δεχθήκαμε καταγγελίες, ότι υπάρχει αναστάτωση. Έγιναν 40 μετακινήσεις με το καλημέρα και είχαν κομματική σκοπιμότητα. Ο Διοικητής είπε θα το δει, αλλά στο τέλος την αναστάτωση την πληρώνουν οι ασθενείς. Το δεύτερο είναι κατά πόσο υλοποιείται η δέσμευση για την επικαιροποίηση της μελέτης για την επέκταση του νοσοκομείου για να λειτουργήσει με 200 κλίνες επιπλέον. Υπάρχει και ο χώρος και οι μελέτες, χρειάζεται μόνο επικαιροποίηση", συμπλήρωσε ο κ.Αμανατίδης.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Αμανατίδη στον FOCUS FM, εδώ:

Media

{YouTube}
{/YouTube}

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο

ΕΛΛΑΔΑ
Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 19:19

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο

ΕΛΛΑΔΑ
Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 17:10

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined