Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 13:22

Κ.Βελόπουλος-Παρασκηνιακή συμφωνία ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ να πάμε στη Χάγη- Μας οδηγούν σε συνεκμετάλλευση- ΗΧΗΤΙΚΟ

"Πιστεύω, ότι υπάρχει παρασκηνιακή συμφωνία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να πάμε στη Χάγη. Είναι ένα στημένο σκηνικό για να πάμε στη Χάγη και να μας οδηγήσουν στη συνεκμετάλλευση. Η ιστορία με τον ΠΑΟΚ είναι για να αλλάζουμε ατζέντα", δήλωσε στον FOCUS FM ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Μιλώντας στο Στέφανο Δαμιανίδη και απαντώντας σε ερωτήσεις ακροατών, χαρακτήρισε φαρσοκωμωδία τα όσα ειπώθηκαν, ότι ο αέρας έφερε το Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, ενώ εκτίμησε, ότι είμαστε στο +1 για πιθανή στρατιωτική εμπλοκή με την Τουρκία.

"Προσπάθησαν να μας πείσουν, ότι ήταν αβλαβής διέλευση, όλα τα κανάλια στην ίδια γραμμή. Όταν έχει απλωμένα τα καλώδια με ειδικό μηχάνημα στο τέλος του καλωδίου, είναι έρευνα. Έκαναν έρευνα στο δικό μας χωράφι επί 14 ώρες", επεσήμανε ο κ.Βελόπουλος.

"Είπε ο Δένδιας "μόνο για υφαλοκρηπίδα στη Χάγη". Γιατί να πάμε στη Χάγη; Δεν έχεις δικαίωμα να λες "θα δώσω". Όλοι αυτοί, που λένε να δώσουμε, δε δίνουν κάτι από την περιουσία τους", ξεκαθάρισε.

Στηλίτευσε παράλληλα τις δηλώσεις του Α.Γεωγιάδη, ότι η προστασία της Α΄κατοικίας, κάνει κακό στην οικονομία, λέγοντας, ότι "Το κράτος εγγυήθηκε τα δάνεια των τραπεζών και δεν μπορεί να εγγυηθεί τα δάνεια των πολιτών. Στα κόμματα, που δανείστηκαν εκατομμύρια, δεν υπάρχει πτώχευση".

Για τις πληροφορίες, ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει 20 νέα κλειστά κέντρα στην ενδοχώρα, τόνισε "Ρώτησαν τους κατοίκους; Με ποιό δικαίωμα το κάνουν; Με ποιό δικαίωμα αλλοιώνουν την πληθυσμιακή σύνθεση της Ελλάδας;"

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κ.Βελόπουλου στον FOCUS FM, εδώ:

Media

{YouTube}
{/YouTube}

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Eπίθεση και κλοπή αλλοδαπού στην περιοχή του ΟΣΕ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 21:58

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined