Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 12:13

Κ.Κυριάκος στον Focus FM: Θα έχουμε και άλλα θύματα, η κυβέρνηση διαχέει "τοξικότητα"στο ποδόσφαιρο - ΗΧΗΤΙΚΟ

"Η συγκεκριμένη κυβέρνηση έχει αφήσει τόσο μεγάλη τοξικότητα να διαχέεται στο ποδόσφαιρο, που νομοτελειακά θα έχουμε και άλλα θύματα.

Έλεος, ας αποφασίσουμε, ότι είμαστε πολιτισμένη χώρα", δήλωσε στον Focus FM ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Κυριάκος Κυριάκος.


"Έχουν ξυλοφορτωθεί διαιτητές, υπάρχουν υποθέσεις βίας σε παράγοντες, από ανθρώπους, που εκφράζουν θεσμικότητα. Όταν το βλέπει αυτό ένα νέο παιδί, που έχει οργή μέσα του και θέλει να την εκφράσει, καταλαβαίνει μία γενική ανομία. Βλέπει μία δικαιοσύνη, που αργεί και μεγάλες υποθέσεις, που παραγράφονται. Πώς θα εγκαθιδρύσουμε μία αίσθηση, ότι πάνω από όλα είναι ο νόμος; Με επικοινωνιακές τελετές στα πανεπιστήμια και την πλατεία των Εξαρχείων; Δε θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά δε θα είναι το τελευταίο θύμα" δήλωσε ο κ.Κυριάκος, μιλώντας στην εκπομπή "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα" με τη Δέσποινα Μποτίτση.

Για Μέση Ανατολή

"Το "ράλι" εξελίξεων νομιμοποιεί οποιαδήποτε κυβέρνηση να αναζητήσει ευρεία συναίνεση. Δεν υπάρχει αντίλογος γιατί δεν έχει γίνει αυτή η συνάντηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, ώστε και ο πρωθυπουργός να γίνει πιο μαχητικός στις διεκδικήσεις του".

Για το μεταναστευτικό

"Δεν έχουμε καταφέρει να περάσουμε ούτε έναν πρόσφυγα στην Ευρώπη, ούτε να μειώσουμε τις ροές. Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη. Όσο το αντιμετωπίζουμε ως εθνική κρίση και δεν καλούμε την Ε.Ε. να αναλάβει τις ευθύνες της και να προφυλάξει τα σύνορά της, τότε θα πρόκειται για μία εθνική τραγωδία, πολύ περισσότερο από μία εθνική κρίση. Για μένα είναι το πρώτο θέμα στην ατζέντα και θα είναι ο λόγος και το διακύβευμα των επόμενων εκλογών, όποτε και αν γίνουν".

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κ.Κυριάκου στον Fοcus FM, εδώ:

Media

{YouTube}
{/YouTube}

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Καιρός: Σταδιακή αλλαγή από το απόγευμα

ΕΛΛΑΔΑ
Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 07:11

Κορωνοϊός: Live οι ανακοινώσεις Τσιόδρα - Χαρδαλιά

ΕΛΛΑΔΑ
Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 18:01

Χωρίς ρεύμα αύριο αρκετές περιοχές των Σερρών

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 15:37

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined