Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 11:35

Κ.Βελόπουλος στον Focus FM: Η Χάγη είναι η "παγίδα" της Ελλάδας, για να επιβάλει η Τουρκία τα δικά της θέλω σε Αιγαίο και Μεσόγειο- ΗΧΗΤΙΚΟ

"Η Χάγη είναι η "παγίδα" της χώρας μας για να μπορέσει η Τουρκία να επιβάλει τα δικά της θέλω στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο. 

Είναι απαράδεκτο το ότι ο πρωθυπουργός βγήκε και μιλάει για Χάγη, χωρίς να έχει συγκληθεί το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών. Σε τί να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε; Σε ένα γεγονός, στο οποίο στο πίσω μέρος του μυαλού του κ.Μητσοτάκη είναι οι εκλογές; Οι εκλογές πρέπει να γίνονται με επίκληση ενός εθνικού θέματος και αυτό είναι ένα εθνικό θέμα. Ίσως για να "κάψει" και την απλή αναλογική" δήλωσε Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος σε συνέντευξή του στον FOCUS FM 103,6.

Μιλώντας στην εκπομπή "Διπλός Ελληνικός" με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογλου, ο κ.Βελόπουλος εξήγησε για την προσφυγή στη Χάγη, ότι ""Είναι σα να μου λέτε αν η περιουσία, που έχετε στο όνομά σας, είναι δική σας ή όχι. Όποιος κατάλαβε για ποιό λόγο ο κ.Μητσοτάκης θέλει να πάει στη Χάγη, να το συζητήσουμε. Τί θα συζητήσουμε στη Χάγη; Αν το Αιγαίο είναι ελληνικό; Αν τα νησιά είναι ελληνικά; Εάν σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και την ΑΟΖ δικαιούται η Ελλάδα να κάνει γεωτρήσεις, εξορύξεις και έρευνα στον υποθαλάσσιο χώρο της; Δε θα πω προδοσία, αλλά θα πω είναι εθνικό έγκλημα".

"Αν μας πάει ο κ.Μητσοτάκης σε μία συμφωνία τύπου Πρεσπών, να ξέρει, ότι θα αναλάβει όλο το βάρος ο ίδιος. Θα πιει όλο το ποτήρι μόνος του. Εμείς ως Ελληνική Λύση, δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε μία τέτοια επιλογή. Αν δεν είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, θα υποστούμε μία δεινή ήττα", ξεκαθάρισε ο κ.Βελόπουλος.

Αναφερόμενος στην καταγγελία του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Γιώργου Φραγγίδη, ότι του απαγορεύτηκε η είσοδος και η ενημέρωση στο ξενοδοχείο των Μουριών, όπου καταγράφηκαν τις προηγούμενες μέρες δύο θάνατοι, είπε σκωπτικά "Καλά του έκαναν. Πού πάει σε ξένο χώρο; Οι ΔΟΜ είναι ξένος έδαφος στην Ελλάδα".

Και συμπλήρωσε: "Υπάρχουν 25 παραδείγματα συγκεκριμένων ανθρώπων, που είναι τζιχαντιστές και είναι μέσα σε κέντρα φιλοξενίας. Το παραδέχθηκε σε μένα ο Χρυσοχοϊδης, ότι υπάρχουν τζιχαντιστές στην Ελλάδα και από τότε δεν έκαναν τίποτα. Κάτι βρωμάει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Μας προετοιμάζουν για κάτι. Πείτε, ότι αύριο γίνεται θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. Τί θα συμβεί στις ΔΟΜ, ξέρετε; Ποιός θα φυλάει τη μάνα σας, την αδελφή σας, που θα μείνουν πίσω, όταν κάποιοι θα πολεμούν στο πρώτο μέτωπο; Έχουμε βάλει 5η φάλαγγα στην Ελλάδα", κατέληξε ο κ.Βελόπουλος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Κ.Βελόπουλου στον FOCUS FM, εδώ:

Media

{YouTube}
{/YouTube}

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Καιρός: Σταδιακή αλλαγή από το απόγευμα

ΕΛΛΑΔΑ
Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 07:11

Κορωνοϊός: Live οι ανακοινώσεις Τσιόδρα - Χαρδαλιά

ΕΛΛΑΔΑ
Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 18:01

Χωρίς ρεύμα αύριο αρκετές περιοχές των Σερρών

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 15:37

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined