Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 11:51

Π.Βλάχος στον Focus FM: Ο Τσίπρας προσπαθεί να κάνει τη δική του "πτέρυγα" στο ΣΥΡΙΖΑ για να κυριαρχήσει στο συνέδριο- ΗΧΗΤΙΚΟ

"Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να λέει, ό,τι θέλει, ότι είναι κεντροαριστερός, όμως όταν έχεις στο κόμμα σου ό,τι υπολείμματα έχει η πολιτική αγορά, από τους ΑΝΕΛ ή τον κ.Γκλέτσο, που μοίραζε αρνιά μόνο στους Έλληνες ή παραιτήθηκε από δήμαρχος Στυλίδας, επειδή ο κ.Τσίπρας ψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών, καταλαβαίνετε, ότι ο κ.Τσίπρας αυτό, που προσπαθεί να κάνει είναι όχι να δημιουργήσει την κεντροαριστερά, αλλά να δημιουργήσει τη δική του πτέρυγα μέσα στο κόμμα, ώστε να κυριαρχήσει ο ίδιος στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όποτε αυτό αν έρθει", δήλωσε στον Fοcus FM, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Βλάχος.


Μιλώντας στην εκπομπή "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα" με τη Δέσποινα Μποτίτση και το Γιάννη Πηλίδη, ανέφερε ακόμη, ότι "Θεωρώ, ότι υπάρχει πάρα πολύς προοδευτικός κόσμος, που είναι πολιτικά ορφανός και σε αυτούς πρέπει να ξαναμιλήσουμε". Ερωτηθείς για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που περιλαμβάνονται στα νέα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Βλάχος είπε, ότι "Τα τελευταία 4-5 χρόνια είχαν απομακρυνθεί από το κόμμα. Εύχομαι να συνεχίζουν εκεί, που είναι να μην τους έχουμε πάνω από το κεφάλι μας και να συνεχίσει η επετηρίδα. Λυπάμαι τους νέους, που πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ".

"Κάθε φορά, που το ΠΑΣΟΚ βρισκόταν σε μία δυσμενή πολιτική συγκυρία, κάναμε ανοιχτές διαδικασίες. 1.500 άνθρωποι ομοφωνήσανε, ότι πάμε ενωμένα, δένουμε το ΠΑΣΟΚ στο άρμα του ΚΙΝΑΛ και κλείνουμε το θέμα ηγεσίας, που είχε ανοίξει", επεσήμανε.

Για τις τουρκικές προκλήσεις

"Δεν ζούμε σε κανονικούς καιρούς. Η στάση της Τουρκίας σηματοδοτεί πάρα πολλούς κινδύνους για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά και την αλλαγή ισχύος στην περιοχή. Χρησιμοποιεί μεταναστευτικό και τις γεωτρήσεις και το Κυπριακό, αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα στο διεθνές δίκαιο αγνοώντας το διεθνές δίκαιο το δίκαιο της θάλασσας και να οδηγήσει την Ελλάδα να αναγνωρίσει θαλάσσιες ζώνες, που δεν υπάρχουν. Σε αυτή την πίεση, λέμε, ότι είναι μεγάλης σημασίας ζήτημα για να το αφήσουμε σε διμερή διπλωματία. Να εμπλακούν διεθνείς οργανισμοί, αλλά να δείξουμε και εμείς, ότι είμαστε ενωμένοι. Η κατάσταση δεν είναι ελεγχόμενη", συμπλήρωσε ο κ.Βλάχος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Π.Βλάχου στον Focus FM, 103,6 εδώ:

Media

{YouTube}
{/YouTube}

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Τροχαίο με έναν τραυματία στη Χαλκιδική

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 13:15

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 09:29

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined