Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 12:26

Κ.Βελόπουλος στον Focus FM: Το Yavuz θα έρθει στην Κρήτη-Χωρίς ισχύ το προσύμφωνο Τουρκίας & Λιβύης: ΗΧΗΤΙΚΟ

"H Άγκυρα υπέγραψε ένα προσύμφωνο με την τουρκόφιλη ηγεσία της Λιβύης, το οποίο δεν έχει νομική ισχύ", είπε στον Focus FM 103,6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα" με τη Δέσποινα Μποτίτση και το Γιάννη Πηλίδη, ο κ.Βελόπουλος σημείωσε, ότι "Χάσαμε χρόνο, εγώ έλεγα στη Βουλή να βρούμε τον Χαφτάρ και να κάνουμε συμφωνία μαζί του και γελούσαν". Ερωτηθείς για το ταξίδι Δένδια στο Κάιρο, επεσήμανε, ότι η Αίγυπτος παίρνει τις πρωτοβουλίες για συνεργασία με την Ελλάδα, και συμπλήρωσε: "Η Αίγυπτος μισεί την Τουρκία, πρέπει να γίνει φίλη της Ελλάδας".

"Το επόμενο βήμα της Τουρκίας θα είναι- αφού πάρει ένα θαλάσσιο οικόπεδο από τη Λιβύη- να στείλει το yavuz ή άλλα σκάφη νοτίως της Κρήτης, να είμαστε έτοιμοι", εκτίμησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ανέφερε, ότι "δεν διαπραγματεύεσαι με την Τουρκία, όταν το κεφάλι σου είναι στο στόμα της".

Ο κ.Βελόπουλος εκτίμησε, ότι τα ΜΜΕ δημιουργούν φοβικό σύνδρομο στον κόσμο στα ελληνοτουρκικά, γιατί στόχος είναι η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. "Αν ο κ.Μητσοτάκης δεν θέλει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, γιατί προσέλαβε τον κ.Ντόκο"; αναρωτήθηκε.

Για τους παράνομους μετανάστες, είπε, ότι "στην κυβερνητική σύσκεψη τα 3/5 των συμβούλων του πρωθυπουργού ήταν υπέρ της πρότασης της Ελληνικής Λύσης να φιλοξενούνται σε ακατοίκητα νησιά, αλλά ο κ.Μητσοτάκης φοβήθηκε και δεν την υιοθέτησε, γιατί η Αριστερά θα του καταλόγιζε, ότι σύρεται πίσω από το κόμμα μας".

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κ.Βελόπουλου στον Focus FM 103,6, εδώ:

Media

{YouTube}
{/YouTube}

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Χωρίς νερό εδώ και λίγη ώρα η Πυλαία

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 14:42

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined