Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 15:06

Κ.Μπούμπας στον FOCUS FM: Γίνεται των Βαλκανίων και εμείς κοιτάμε τον ορίζοντα! -ΗΧΗΤΙΚΟ

Τον κώδωνα του κινδύνου για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και την αδράνεια της Ελλάδας έκρουσε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης», Κωνσταντίνος Μπούμπας, μιλώντας στην εκπομπή «Διπλός Ελληνικός» με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογλου.


Αναφερόμενος στο νέο σήμα των μακεδονικών προϊόντων, αλλά και τις δηλώσεις Ζάεφ, ότι το θέμα πρέπει να λυθεί μόνιμα μέσω επιτροπών και βάσει της συμφωνίας των Πρεσπών, είπε, ότι «Έχουμε εθνική τραγωδία και στον εμπορικό τομέα. Η ομάδα «Μακεδονικός» πώς θα λέγεται; Τα σωματεία και οι σύλλογοι; Το brandname των προϊόντων; Στο λογότυπο δεν υπάρχει καν η ελληνική σημαία και το εθνόσημο. Θέλουν στο τέλος να μας κάνουν παραρτήματα. Θα υπάρχει μία τακτική από τα Σκόπια, που θα θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους και να πάρουν επιδοτήσεις, αλλά και να κατοχυρώσουν το brandname. Μπαίνουμε σε έναν φαύλο κύκλο», σημείωσε ο κ.Μπουμπας.

«Θυμάστε τι έκανα ο Ράμα πριν 2 χρόνια, που έβαλε όλα τα σπίτια των Ελλήνων στο αλβανικό κτηματολόγιο και τους πήρε την περιουσία; Ούτε ο Χότζα δεν το έκανε αυτό. Θυμάστε τις δηλώσεις Ζάεφ, ότι είναι αλβανικής καταγωγής, αλλά μας πήραν οι Σλάβοι, είμαστε ξαδέλφια με τους Έλληνες και έχουμε ενιαία καταγωγή και περιουσιακά στοιχεία, που ανήκουν και στους παππούδες μας, αλλά μας πήραν οι Σκοπιανοί και μας έκαναν με τη βία ορθοδόξους; Των Βαλκανίων γίνεται και εμείς κοιτάμε τον ορίζοντα», επεσημανε.

«Και Τσαμουριά θα μπει, και η τουρκική προκλητικότητα θα συνεχιστεί. Τους ανοίξαμε θέσεις εργασίας και αντί να έχουμε το πάνω χέρι τους έχουμε απέναντι να μας απειλούν. Γίνεται των Βαλκανίων, ο Θεός να βάλει το χέρι του!», εκτίμησε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης»
Αναφερόμενος στο πώς οδηγηθήκαμε στη Συμφωνία των Πρεσπών σημείωσε με απογοήτευση, ότι «Βρέθηκαν αμέσως 10 βουλευτές της ΝΔ να υπογράψουν για το Ελληνικό, για να γίνει επέκταση λιμενοβραχίονα για τον κ.Λάτση να πάρει δάνειο για να κάνει τζόγο και δε βρίσκονται 20 υπογραφές να μπουν για εξεταστική επιτροπή για να ενημερωθεί και ο κόσμος για το τις πταίει», κατέληξε ο κ.Μπούμπας.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κ.Μπούμπα στον FOCUS FM, εδώ:

Media

{YouTube}
{/YouTube}

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

ΕΛΓΑ: Καταβάλλονται αποζημιώσεις 66,8 εκατ. ευρώ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 09:11

Καιρός: Αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

ΕΛΛΑΔΑ
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 08:11

Άλλαξε πορεία το Oruc Reis

ΚΟΣΜΟΣ
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 20:16

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined