Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 12:19

Στ.Κωνσταντινίδης στον FOCUS FM: Να δεχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ κατ΄αντιπαράσταση εξέταση Πολάκη-Τζανακόπουλου με Φρουζή-ΗΧΗΤΙΚΟ

Ο Βουλευτής της ΝΔ, Στάθης Κωνσταντινίδης, μίλησε για "θέμα αμεροληψίας" των δύο πρώην υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για αυτό και εξαιρέθηκαν, όπως είπε, από τη σύνθεση της προανακριτικής επιτροπής, που ερευνά το χειρισμό του σκανδάλου NOVARTIS.


"Γιατί δεν ζητούν κατ΄αντιπαράσταση εξέταση του Πολάκη και του Τζανακόπουλου με τον Φρουζή, αν πράγματι πιστεύουν, ότι μπορούν να τον στριμώξουν;", αναρωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ. Ο κ.Τζανακόπουλος έχοντας υψηλή θέση στην κυβέρνηση -ως μη όφειλε- επισκέφθηκε τον Άρειο Πάγο συμπλήρωσε ο κ.Κωνσταντινίδης, ενώ ο κ.Πολάκης, επίσης, αποδείχθηκε πως ήξερε στοιχεία της υπόθεσης από τη δικογραφία ή αλλού.

"Δημιουργεί αδιέξοδα η τοποθέτηση Τζοβόλα, ότι δεν μπορεί η επιτροπή να αποφασίζει τη σύνθεσή της ", επισήμανε ο κ.Κωνσταντινίδης, ενώ αναφερόμενος στα επιχειρήματα του Χάρη Καστανίδη από το ΚΙΝΑΛ, ότι υπάρχουν νομικά θέματα με την αντικατάσταση Πολάκη-Τζανακόπουλου, είπε, ότι "θα μπορούσαν να βρεθούν πολλές συναινετικές λύσεις" και αναρωτήθηκε "τί θα γινόταν, αν η προανακριτική έκρινε, ότι έπρεπε να κληθούν να καταθέσουν ως πρώτοι μάρτυρες; Υπάρχει ζήτημα αμεροληψίας και για αυτό έγινε το αίτημα εξαίρεσής τους".

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
"Το κράτος δεν ήταν έτοιμο. Οι δομές δεν ήταν έτοιμες. Το πλαίσιο δεν ήταν έτοιμο" υποστήριξε για το μεταναστευτικό και πρόσθεσε, ότι "χρειάζεται καλύτερος συντονισμός και εγκαιρότερη ενημέρωση και των πολιτικών προσώπων και των κοινωνικών ομάδων. Το θέμα εμείς θα το διαχειριστούμε, είναι σεβαστός ο ρόλος των οργανώσεων", συμπλήρωσε και παραδέχθηκε, ότι "Στη διαδικασία για τη μετακίνηση ή την εγκατάσταση κάποιων ανθρώπων υπάρχει ένα θέμα. Δεν εμπλέκονται μόνο τα στελέχη της Παίζουν ρόλο και οι υπηρεσίες, που μπορεί να λειτουργούν και λίγο αυτόνομα".

Για τις αλλαγές του ποινικού κώδικα και τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης, ότι δίνει "ασυλία" σε τραπεζίτες, ο κ.Κωνσταντινίδης απάντησε, ότι "δεν παραγράφεται καμία πράξη, υπάρχει μεταβατική διάταξη".

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Στάθη Κωνσταντινίδη στον focus fm 103,6, εδώ:
Απόσπασμα για τη NOVARTIS 07:44
Μεταναστευτικό από 13:05

Media

{YouTube}
{/YouTube}

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Έκτακτη διακοπή νερού στα Πεύκα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 15:38

Απόφαση ΣτΕ για τα αναδρομικά

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 13:35

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined