Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 11:48

Κ.Κυρανάκης στον FOCUS FM: Δικαιολογημένες οι αντιδράσεις των κατοίκων -ΗΧΗΤΙΚΟ

"Όσοι μετανάστες δε δικαιούνται άσυλο, θα επιστρέφονται στην Τουρκία" επεσήμανε μιλώντας στον FOCUS FM 103,6 ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

"Ούτε παράλογο, ούτε αδικαιολόγητο είναι οι κάτοικοι των περιοχών, όπου μεταφέρονται μετανάστες να ζητούν εξηγήσεις", παραδέχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στην εκπομπή "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα" με τη Δέσποινα Μποτίτση και το Γιάννη Πηλίδη.

"Σε κάποιες περιοχές θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη, ενημέρωση, παίζουν ρόλο και οι τοπικοί βουλευτές" επεσήμανε και πρόσθεσε, ότι οι αιτούντες άσυλο θα μεταφέρονται όχι μόνο σε κλειστά, αλλά και ελεγχόμενα κέντρα φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα, ώστε να μην παρενοχλούν τους κατοίκους.
"Η χώρα δεν είναι πια ξέφραγο αμπέλι" επεσήμανε, ενώ τόνισε, ότι τα εκατομμύρια των μεταναστών, που περνούν από τη χώρα μας δε θέλουν να μείνουν εδώ, αλλά να πάνε στην Ευρώπη.


ΓΙΑ ΤΗ NOVARTIS
"Παρανόμως πήραν καθεστώς προστασίας οι μάρτυρες, που κατέθεσαν στην Ελλάδα" σχολίασε ο κ.Κυρανάκης, ερωτηθείς για το έγγραφο της κ.Τουλουπάκη, που δημοσίευσε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Για την εξαίρεση Πολάκη και Τζανακόπουλου από τη σύνθεση της προανακριτικής επιτροπής, είπε, ότι "δεν μπορούν να είναι ταυτόχρονα εισαγγελείς και μάρτυρες", προσθέτοντας, ότι θα κληθούν και οι δύο από την επιτροπή να καταθέσουν ως μάρτυρες.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κ.Κυρανάκη στον FOCUS FM 103,6, εδώ:

 

Media

{YouTube}
{/YouTube}

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined