Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 10:15

ΗΧΗΤΙΚΟ-Τόσκας: Στα πλαίσια των καθηκόντων του η παρουσία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ -Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πάρα πολλά λάθη

Για την παρουσία των αρχηγών ΕΛ.ΑΣ. και Λιμενικού σε κομματικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μεταξύ άλλων στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Νίκος Τόσκας.


«Η παρουσία του κ. Ανδρικόπουλου εκεί, ήταν στα πλαίσια θεμάτων τάξης. Οι αστυνομικοί ενεργούν πολλές φορές και με τα πολιτικά», είπε ο κ. Τόσκας, απαντώντας στην επισήμανση, ότι αν ήταν στο πλαίσιο των καθηκόντων του, θα ήταν ένστολος ο κ. Ανδρικόπουλος. «Δεν μπορεί να πηγαίνει και να ζητωκραυγάζει, κρατώντας πανό ή να λέει συνθήματα, αλλά να βρίσκεται στην περιφέρεια της συγκέντρωσης. Δεν ξέρω πού ακριβώς ήταν. Η αρμόδια υπουργός θα ξέρει πολύ καλύτερα σίγουρα το θέμα και είναι αρμόδια να μιλήσει.»
«Δύσκολα θα κλείσει η διαφορά, αλλά εμείς δίνουμε τον αγώνα μας για τα δύσκολα, όπως κάναμε και ως κυβέρνηση» είπε ο πρώην υπουργός αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, ενώ ερωτηθείς αν ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λάθη ο κ. Τόσκας απάντησε:
«Πολλά λάθη και είναι λογικό. Λέγαμε παλιά στο στρατό, ότι όταν κάποιος καβαλάει το άλογο έχει κίνδυνο να πέσει και πέφτει πολλές φορές, αλλά όποιος δεν καβαλάει το άλογο δεν προσφέρει τίποτα στην κοινωνία και τον τόπο. Έγιναν πάρα πολλά λάθη, αλλά όχι λάθη τακτικής ή επικοινωνίας. Η ελληνική κοινωνία κουρασμένη από 10 χρόνια λιτότητας, ψήφισε αρκετά τιμωρητικά και με μία διάθεση απέναντι σ΄αυτήν την κυβέρνηση, που υποστηρίχτηκε από ένα μπαράζ μέσων ενημέρωσης, κυρίως του συγκροτήματος Μαρινάκη, βρέθηκε απέναντι σε όλα τα κόμματα, που μεγαλοποιούσαν το παραμικρό και το παραμικρό το έκαναν κυβερνητική ευθύνη.»
Στην ερώτηση αν ήταν λάθος του κ. Τσίπρα, που δεν συνεχάρη τον κ. Μητσοτάκη μετά τη νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές ο κ. Τόσκας απάντησε:
«Δεν ήταν εθνικές εκλογές, συνήθως αυτό γίνεται στις εθνι9κές εκλογές, ας περιμένουμε ένα μήνα, ο ελληνικός λαός θα κρίνει και θα δούμε ποιος θα συγχαρεί ποιον.»

Media

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ

ΕΛΛΑΔΑ
Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 20:30

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined