Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 10:55

ΗΧΗΤΙΚΟ-Πάνος Καμμένος: Τρομοκρατική ενέργεια και προσβολή του Πολιτεύματος η επίθεση Ρουβίκωνα στη Βουλή, άμεσα συνδεδεμένη με την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης -Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και πρέπει να αποδοθούν

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τους βανδαλισμούς του Ρουβίκωνα στη Βουλή, έκανε μιλώντας στον Δημήτρη Βενιέρη και τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια και για προσβολή του Πολιτεύματος και είναι άμεσα συνδεδεμένο με αυτή την απαράδεκτη στάση και της κυβέρνησης, αλλά και την ανοχή της αστυνομίας, που αφήνουν υποστηρικτές του Κουφοντίνα να διαδηλώνουν στην Αθήνα. Όλο αυτό το «παιχνίδι» με τον Κουφοντίνα βλάπτει σοβαρά τα εθνικά μας συμφέροντα, δεν μπορούμε να προκαλούμε τον κύριο σύμμαχό μας τις ΗΠΑ, με την άδεια στον δολοφόνο, που παραμένει αμετανόητος και ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει ξανά μετά από χρόνια ομάδες υποστηρικτών του. Ο Ρουβίκωνας δεν είναι τυχαία οργάνωση, τα στελέχη αυτής της οργάνωσης είναι αυτοί που περιμένουν έξω από τον Κορυδαλλό τον Κουφοντίνα για να τον υποδεχτούν , είναι αυτοί που οργανώνουν τις επιθέσεις στη Βουλή, είναι αυτοί που χτυπούν με προκλητικά συνθήματα πολιτικά κόμματα και αρχές του τόπου. Η υπόθεση αφορά όλους μας και θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει σοβαρή αντίδραση τςη κοινής γνώμης στην οποιαδήποτε προσπάθεια ένας δολοφόνος να αφεθεί ελεύθερος.

Και θέλω να τονίσω και τη διαφορά της αντιμετώπισης του Κράτους απέναντι στους άλλους καταδικασμένους της 17Ν.Δε μπορεί ο 85χρονος Γιωτόπουλος να παραμένει μέσα, ο Σάββας Ξηρός με αναπηρίες να μην διεκδικεί άδειες και αν βγαίνει συνέχεια ο Κουφοντίνας, ο πιο σκληρός της 17Ν, ενώ δηλώνει αμετανόητος.»
«Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, και πρέπει να αποδοθούν», τόνισε ο Πάνος Καμμένος, «κι αν δεν αποδοθούν, πρέπει να τις αποδώσει ο ελληνικός λαός.»
Αναφορικά με τη 13η σύνταξη και τις παροχές της κυβέρνησης, ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. δήλωσε:
«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να καταλάβει, επειδή το επανέλαβε πολλές φορές αυτό, ότι για να δοθούν αυτές οι παροχές, υπήρξε κυβέρνηση εθνικής ενότητας κι ότι αν δεν ήταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ούτε τα αναδρομικά δεν θα είχαν δοθεί σε στρατιωτικούς και αστυνομικούς, ούτε η 13η σύνταξη, ούτε θα είχε πέσει ο ΦΠΑ, ούτε στα νησιά θα είχε περάσει το ισοδύναμο.
Τα λεφτά αυτά δεν τα χαρίζει ο κ.Τσίπρας από την τσέπη του, ούτε από την οικογενειακή του επιχείρηση, είναι ένα μέρισμα των θυσιών του ελληνικού λαού, για να βγει το πρωτογενές πλεόνασμα.»
Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι το ψηφοδέλτιο θα γράφει 13η σύνταξη ο κ. Καμμένος είπε:
«Ούτε αυτό είναι, αλλά ούτε κι αυτό που λέει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα κόψει τη 13η σύνταξη ή βγαίνει και προσβάλλει τα παιδιά των δυτικών συνοικιών, που σπουδάζουν στα πανεπιστήμια και τους λέει ότι θα γίνουν ψυκτικοί. Σ΄αυτόν τον προεκλογικό αγώνα έχουν γίνει τεράστια λάθη και από τις δύο πλευρές και ο ελληνικός λαός θα κρίνει τις συμπεριφορές όλων.»

Media

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

12 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 10:38

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 09:34

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined