Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 10:51

ΗΧΗΤΙΚΟ-Χαράλαμπος Αθανασίου: Πιστεύω ότι μία κατάθεση για τη Novartis, έχει πάει με στικάκι, από πού δεν το ξέρω, να το βρουν οι αρμόδιοι

«Πεποίθησή μου είναι, επειδή έχω μελετήσει καλά το θέμα της Novartis, ότι πρόκειται δυστυχώς για πολιτική σκευωρία, που σκοπό είχε να εξουθενώσει πολιτικούς αντιπάλους.

Για τους τέσσερις έχει ήδη αρχειοθετηθεί η υπόθεση, πιστεύω και για τους υπόλοιπους θα αρχειοθετηθεί» δήλωσε στον FOCUS 103,6 ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου.
«Αν παρ’ ελπίδα γίνει προσπάθεια να γίνει δίωξη για κάποιον, είναι αυτό που έχω πει, ότι αυτή η υπόθεση έχει υποπέσει σε αποσβεστική προθεσμία, έχει δηλαδή παραγραφεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι υπέρ, γιατί και εγώ και το κόμμα μου ήμασταν αντίθετοι με τη ρύθμιση του άρθρου 86 του Συντάγματος και λέμε να αναθεωρηθεί και θα αναθεωρηθεί στην επόμενη Βουλή, που θα είναι αναθεωρητική, ώστε να υπάρχει ίση μεταχείριση, όλων των Ελλήνων πολιτών είτε είναι υπουργοί, είτε όχι.»
Αναφορικά με τους προστατευόμενους μάρτυρες ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε:
«Ο νόμος λέει ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας, που καταθέτει για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, πρέπει να μην εμπλέκεται στην υπόθεση και να μην έχει ή να μην προσδοκά συμφέρον. Δεν είχαν δικαίωμα, έκαναν παράβαση που κήρυξαν προστατευόμενο μάρτυρα τον κ. Μανιαδάκη, που απεδείχθη ότι είναι εμπλεκόμενος.
Πιθανολογώ ότι υπάρχουν πολλές αστοχίες. Πώς γίνεται προστατευόμενοι μάρτυρες να δίνουν τέσσερις φορές κατάθεση και να λένε στην τέταρτη κατάθεση για εμπλοκή πολιτικού προσώπου, όταν το πιο σημαντικό είναι αυτό; Δεν το λες στην τέταρτη κατάθεση αυτό.
Πώς γίνεται να καταθέτει κάποιος 4 ώρες και 45 λεπτά και να δίνει κατάθεση μόνο δυόμιση σελίδων; Που είναι δουλειά 20 λεπτών. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Και δεν μπορώ να καταλάβω, πώς στην κατάθεση μάρτυρα, στη δεύτερη μισή σελίδα αλλάζει η γραμματοσειρά του υπολογιστή... ούτε το κομπιούτερ χάλασε, ούτε τίποτα. Πιστεύω ότι μία κατάθεση έχει πάει με στικάκι, από πού δεν το ξέρω, να το βρουν οι αρμόδιοι... Είναι πάρα πολλά τα μελανά σημεία» κατέληξε ο κ. Αθανασίου.

Media

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

FocusFM
Ραδ. παραγωγός: FocusFM
Πρόγραμμα: Focus Music Night
Ώρες: 01:00 - 05:00

Ροη ειδησεων

Η πανσέληνος της «φράουλας» μαγεύει

ΕΛΛΑΔΑ
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 22:47

Κρήτη: Βρέθηκε πτώμα σε χωράφι στο Ηράκλειο

ΕΛΛΑΔΑ
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 22:35

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined