Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 10:48

ΗΧΗΤΙΚΟ-Λοβέρδος: Ο κ. Καμμένος δεν πρέπει να μιλάει, ήταν λάθος οι παρεμβάσεις του. Τα είπε ο κ. Αποστολάκης και τον στηρίξαμε -Παλληκαριές της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας τα «δεν με νοιάζουν οι ποινικές ευθύνες»

«Έρχονται θέματα με τις τροπολογίες τελευταία στιγμή, θέματα που αφορούν τους προηγούμενους μήνες, θέματα που αφορούν την κανονικότητα της λειτουργίας των υπουργείων, την ώρα που μιλάνε οι υπουργοί, τροπολογίες 80 σελίδων, που δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός, κανένας σεβασμός στη Δημοκρατία, που δείχνουν σε ορισμένες περιπτώσεις, ότι γίνεται και "ξέπλυμα" με χρήματα, που δεν δόθηκαν νομίμως.

Αυτό είναι 100% βέβαιο» δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη και τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Υπουργός μάλιστα είπε, ότι δεν τον νοιάζουν οι ποινικές ευθύνες. Καλά είναι να το λες αυτό, όταν το κύμα σε έχει ψηλά ακόμα μέσα στη Βουλή. Όταν το κύμα θα κάτσει κάτω, θα σου πω εγώ κύριε, τι είναι αυτό, που λες ότι δεν φοβάσαι. Γιατί οι διαδικασίες θα γίνουν πίσω από την πλάτη σου και ερήμην σου κι όταν θα τις δεις μπροστά σου, τότε θα καταλάβεις τι έχεις κάνει και τι έχεις πει.
Αυτές είναι παλληκαριές της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, γιατί όταν η πλειοψηφία θα γίνει μειοψηφία, τα πράγματα θα είναι ακριβώς αντίθετα, από αυτά έχουν τώρα στο μυαλό τους και θα προσπαθούν να πούνε στη Βουλή τα γνωστά... επεξηγηματικά.»
Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε:
«Όσο πηγαίνουμε προς τις εκλογές η διαφορά θα αυξάνεται. Δεν υπάρχει θέμα πρώτου, υπάρχει θέμα συσχετισμού δυνάμεων ανάμεσα στον δεύτερο και στον τρίτο και υπάρχει θέμα προεδρικής πλειοψηφίας των 180. Όποιος δεν ψηφίζει τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ψηφίζει υπέρ της κυβερνητικής αστάθειας, ψηφίζει το 2020 να έχουμε πάλι αναταραχή. Εμείς είμαστε κόμμα σταθερότητας, υποσχόμαστε ανάδειξη προέδρου της Δημοκρατίας το 2020, είμαστε κόμμα της ομαλότητας.»
Για την τοποθέτηση της κ. Θάνου ως επικεφαλής στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ. είπε:
«Όλα τα έχουμε δει, τα είπε και ο κ. Βενιζέλος. Όταν ένας πρώην πρωθυπουργός γίνεται πρόεδρος μιας ανεξάρτητης αρχής, τι είναι αυτό...
Αν ήμουν κυβέρνηση εγώ δεν θα το πρόκρινα αυτό, από εδώ και πέρα πρέπει να ασκήσει καλά τα καθήκοντά της. Ό,τι έχουμε να πούμε, τα είπαμε τα κόμματα.»
Τέλος, ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε λάθος τις παρεμβάσεις Καμμένου, μετά την προειδοποίηση Αποστολάκη προς τους Τούρκους.
«Ο κ. Καμμένος δεν πρέπει να μιλάει, ήταν λάθος οι παρεμβάσεις του. Τα είπε ο κ. Αποστολάκης. Δεν χρειαζόντουσαν οι δηλώσεις Καμμένου μετά την παρέμβαση του κ. Αποστολάκη. Τν στηρίξαμε τον κ. Αποστολάκη και τον στηρίξαμε σε βαθμό απόλυτο. Είμαστε με τις Ένοπλες Δυνάμεις. Συμφωνούμε με τον κ. Αποστολάκη. Οι παρεμβάσεις Καμμένου είναι λάθος, απόλυτο λάθος.»

Media

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

Δημήτρης Βενιέρης
Ραδ. παραγωγός: Δημήτρης Βενιέρης
Πρόγραμμα: Focus PRESS
Ώρες: 08:00 - 11:00

Ροη ειδησεων

Φωτιά σε δασική έκταση στο Αμύνταιο Φλώρινας

ΕΛΛΑΔΑ
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 08:13

Φωτιά σε φούρνο στο Ελληνικό

ΕΛΛΑΔΑ
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 08:00

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων από την ΕΜΥ

ΕΛΛΑΔΑ
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 17:52

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined