Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 11:23

ΗΧΗΤΙΚΟ: Κ. Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κόμπλεξ πολιτικής ανωτερότητας, επειδή πήγαν από το 3% στο 35%, δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι θα χάσουν

«Είμαστε απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών για τους λόγους που έχουμε ήδη εξηγήσει και όλα αυτά που είπε ο κ. Ζάεφ μας επιβεβαιώνουν, γιατί ο κ. Ζάεφ δεν ερμήνευσε τη συμφωνία κατά το δοκούν.

Η συμφωνία από την ώρα που του δίνει τη δυνατότητα να μιλά για «μακεδονική» γλώσσα, του δίνει και τη δυνατότητα να λέει ότι, θα μπορεί στα φροντιστήρια και τα σχολεία ενδεχομένως της Ελλάδας, να διδάσκεται κι αυτή η υποτιθέμενη «μακεδονική» γλώσσα» δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη και τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, FOCUS 103,6 ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, συμπληρώνοντας για το ενδεχόμενο να καταθέσει η ΝΔ πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης:
«Εμείς θα εξαντλήσουμε όλα τα "όπλα" μας, θα έλεγα να περιμένουμε, να μην ζήσουμε τη ζωή μας fast forward. Θα δούμε πώς θα κινηθεί η κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία θα κινηθεί αντίστοιχα.»
Ο κ. Χατζηδάκης χαρακτήρισε «αντιδεοντολογικό» το γεγονός ότι προγραμματίστηκε ομιλία Τσίπρα την ώρα της ομιλίας Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΝΔ.
«Την ημέρα του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και την ώρα της ομιλίας Μητσοτάκη, μιλάει στη Θεσσαλονίκη ο κ. Τσίπρας, μια αντισυγκέντρωση κατά κάποιον τρόπο, λες και δεν θα μπορούσε να περιμένει μια-δυο μέρες. Όλα αυτά είναι δείγματα μιας συγκεκριμένης πολιτικής δεοντολογίας. Δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε την πρωτοτυπία αυτή, για να το πω ευγενικά.
Το ότι κανόνισε ο κ. Τσίπρας να μιλήσει στη Θεσσαλονίκη την ώρα της ομιλίας Μητσοτάκη, δεν έχει προηγούμενο στα μεταπολιτευτικά χρονικά. Δεν αντιλαμβάνονται ότι μ΄αυτόν τον τρόπο κατρακυλάνε περισσότερο. Είναι μία ευτελής αντίληψη για τα πολιτικά πράγματα. Έχουν κόμπλεξ πολιτικής ανωτερότητας, νομίζουν ότι επειδή πήγαν από το 3% στο 35%, ότι είναι ανώτερα πολιτικά όντα. Νομίζουν ότι δεν θα χάσουν ή μάλλον δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι θα χάσουν. Και γι΄αυτό κάνουν το ένα τρικ μετά το άλλο. Εργαλειοποίησαν ακόμη και το Σκοπιανό, για να διχάσουν τη ΝΔ και στο τέλος προκάλεσαν ζημιά στην Ελλάδα. Επιμένουν με διάφορες θεατρικές παραστάσεις στη Βουλή, αφού έκοψαν τις συντάξεις και κατόρθωσαν στο τέλος να μην περικοπούν, πανηγυρίζουν γι’ αυτό, ξεχνώντας ότι έχουν κάνει άλλες είκοσι περικοπές στις συντάξεις, οι οποίες είναι εν ισχύ. Και τώρα, βλέποντας ότι δεν αλλάζει παρά τους μποναμάδες το πολιτικό κλίμα, έρχονται και λένε ότι την ώρα του συνεδρίου της ΝΔ, θα κάνουμε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Τέτοιο πράγμα δεν έχει γίνει ποτέ, από κανέναν για κανέναν.»
Σε ερώτηση αν η ΝΔ έχει πλησιάσει πολιτικά με τον Σταύρο Θεοδωράκη ο κ. Χατζηδάκης απάντησε:
«Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει μεταρρυθμιστικές απόψεις, διαφωνούμε στο Σκοπιανό, γιατί το Ποτάμι τοποθετείτο θετικά, τουλάχιστον στη επίσημή του έκφραση. Αντιλαμβάνομαι ότι ζητάνε κάποιες διευκρινίσεις από την κυβέρνηση, δεν ξέρω τι θα κάνουν, εμείς παζάρια σ΄αυτό το επίπεδο δεν πρόκειται να κάνουμε.»

Media

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Νεκρός 40χρονος άνδρας σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 18:20

Τι αγαπούν οι χρήστες των Social Media στη Θεσσαλονίκη

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 17:38

Σύλληψη 40χρονου - Έκρυβε την κοκαΐνη σε δοχεία με ρύζι

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 16:49

Στο αρχείο η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

ΕΛΛΑΔΑ
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 16:29

Χειροπέδες σε 21 άτομα στη Θεσσαλονίκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 14:45

Εργασίες στη διάβαση του Καλοχωρίου το Σάββατο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 14:37

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined