Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 11:13

ΗΧΗΤΙΚΟ: Λαφαζάνης-Δεν με ενόχλησε η εικόνα του μαθητή πάνω στο γραφείο του Γαβρόγλου. Τι είναι το γραφείο του υπουργού; Ιερός χώρος;

«Πολιτικά ο Νίκος Κοτζιάς ακολούθησε μία πορεία αντίθετη με τα συμφέροντα της χώρας. Η συμφωνία των Πρεσπών είναι δηλητηριώδης. Δεν δημιουργεί κλίμα συνεργασίας των δύο χωρών.

Έχουν γίνει τόσα αντιδημοκρατικά τερατουργήματα για να περάσει, αν περάσει η συμφωνία, που Ελλάδα και Σκόπια έχουν γίνει διεθνώς περίγελος. Η Δύση χειροκροτάει, αλλά ξέρει ότι δεν τη θέλουν τη συμφωνία και οι δύο λαοί» δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη και στον ραδιοφωνικο σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6 ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Ερωτηθείς για τις αντιρρήσεις που φέρεται να είχε διατυπώσει ο ίδιος για την υπουργοποίηση Κοτζιά ο κ. Λαφαζάνης απάντησε:
«Είχα πολλές και έντονες συζητήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα για το χαρακτήρα της κυβέρνησης, για τα πρόσωπα που θα αναλάμβαναν κορυφαία υπουργεία στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και για πολλά πράγματα επιβεβαιώθηκα. Βεβαίως όμως, τα έλεγα σε έναν άνθρωπο που είναι πρωτεργάτης μιας μετάλλαξης της χειρότερης δυνατής μορφής. [...]Το πρόβλημά μου δεν είναι να φύγει ο Κοτζιάς ή ο Καμμένος, το πρόβλημά μου είναι να φύγει ο Τσίπρας και να μην αντικατασταθεί από τον κ. Μητσοτάκη, γι΄αυτό αγωνίζομαι. [...] Έχω να μιλήσω με τον Τσίπρα από τότε που έφυγα από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουμε να πούμε κάτι. Δεν είχαμε ποτέ ιδιαίτερη φιλική σχέση με τον Τσίπρα, πολιτική ήταν η σχέση μας και διερράγη λόγω των εξελίξεων.»
Κληθείς να σχολιάσει την εισβολή των μαθητών στο γραφείο του Υπουργού Παιδείας και την εικόνα του μαθητή με την ντουντούκα πάνω στο γραφείο ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε:
«Δεν με ενόχλησε η εικόνα με τον μαθητή πάνω στο γραφείο του υπουργού. Τι είναι ο υπουργός; Ο μαθητής έχει δικαίωμα να μιλάει πρόσωπο με πρόσωπο με τον υπουργό, όπως κάθε πολίτης και να του εκφράζει τη διαμαρτυρία του.
Τι είναι το γραφείο του υπουργού; Ιερός χώρος; Κι εγώ όταν ήμουν υπουργός δεχόμουν στο γραφείο μου ανθρώπους που διαμαρτύρονταν, που είχαν παράπονα. Ο υπουργός πρέπει να είναι ένα με το λαό και να ακούει τα προβλήματα και τη διαμαρτυρία του. Το «πέπλο» ιερότητας της εκάστοτε εξουσίας είναι μία θλιβερή ανοησία.»

Media

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

Απόστολος Αβδελάς
Ραδ. παραγωγός: Απόστολος Αβδελάς
Πρόγραμμα: Focus πέταλο
Ώρες: 21:00 - 23:00

Ροη ειδησεων

Ομιλία Τσίπρα στο Βελλίδειο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 19:43

ΤΩΡΑ: Πορεία κατά του Thessaloniki Summit στο κέντρο της πόλης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 19:41

ΕΥΑΘ: Μειώσεις στην τιμή χρέωσης του νερού το 2019

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 14:38

Νέος σεισμός 4,5 ρίχτερ στην Ζάκυνθο

ΕΛΛΑΔΑ
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 11:27

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined