Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 11:11

HXHTIKO: Τοσουνίδης για Παπαχριστόπουλο: Όταν έρθει η ώρα θα συζητηθεί το θέμα στην Κ.Ο. και στα όργανα των ΑΝΕΛ-Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Πρόεδρος - Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει απειλήσει πολλάκις ακόμη και δικαστικούς, ότι θα τους οδηγήσει στη φυλακή

«Υπάρχει θάρρος στην δημόσια έκφραση της άποψης του κ. Παπαχριστόπουλου και νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα δούμε την εξέλιξη των πραγμάτων, δεν είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζεται άμεσα, ακόμη δεν έχει έρθει η συμφωνία στη Βουλή, για να μιλάμε για ψηφοφορία.

Το ζήτημα θα συζητηθεί στην Κ.Ο. και στα όργανα του κόμματος, όταν έρθει εκείνη η στιγμή και βεβαίως αν επιμείνει στη θέση του ο κ. Παπαχριστόπουλος» δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη και τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6, ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.


«Το ζήτημα Παπαχριστόπουλου θα αντιμετωπιστεί όταν πρέπει και βεβαίως τον πρώτο λόγο έχει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Ο κ. Παπαχριστόπουλος έχει διαφορετική άποψη στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, βρίσκεται μέσα στο όριο του κινήματός μας, προσφέρει όμως εξαιρετικό κοινοβουλευτικό έργο και κάνει μία μεγάλη προσπάθεια σε πολλά άλλα ζητήματα, θα δώσουμε τη δυνατότητα στον ίδιο τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, να κινηθεί.»


Ερωτηθείς αν ο κ. Καμμένος, εννοούσε, όταν είπε για τον Άδωνι Γεωργιάδη πως «θα τον πιάσει λάστιχο στον δρόμο», ότι θα τον βάλουν φυλακή, ο κ. Τοσουνίδης απάντησε:


«Ο μεταφορικός λόγος που χρησιμοποίησε ο κ. Καμμένος έχει να κάνει κατ’ αρχήν με την απόδοση ευθυνών. Οι ευθύνες μπορεί να μην είναι σε ποινικό επίπεδο, μπορεί να είναι πολιτικές. Από τη στιγμή που η υπόθεση είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης, θα δούμε να πρόκειται για ποινικές ή για πολιτικές ευθύνες.»


Κληθείς να σχολιάσει την αναφορά Πολάκη "να βάλουμε κάποιους φυλακή για να κερδίσουμε τις εκλογές" ο κ. Τοσουνίδης είπε:


«Πολλές φορές από πολιτικά πρόσωπα έχουν ακουστεί παρόμοιες εκφράσεις. Ο κ. Γεωργιάδης, ως θιγόμενος, όπως ορίζει τον εαυτό του και υπό πολιτική δίωξη, πολλάκις και στο πρόσφατο παρελθόν, έχει απειλήσει ακόμη και δικαστικούς, ότι θα τους οδηγήσει στη φυλακή και ότι θα έχει τον τελευταίο λόγο.
Συμφωνώ, ότι δεν θα πρέπει να διατυπώνονται με τέτοιο τρόπο οι απόψεις, πρέπει να αφήνεται η Δικαιοσύνη απερίσπαστη και ο πολιτικός λόγος να στηρίζεται σε επιχειρήματα. Ας μην δίνουμε όμως υπερβολική έκταση και τόνους, σε μία πρόταση, που ειπώθηκε μέσα στα πολιτικά όργανα κάποιου κόμματος.»

Media

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

Δώρα Ιωάννου
Ραδ. παραγωγός: Δώρα Ιωάννου
Πρόγραμμα: Focus Δώρα
Ώρες: 19:00 - 21:00

Ροη ειδησεων

Χωρίς νερό περιοχή της Θεσσαλονίκης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 15:25

Νέες "βόμβες" Καμμένου κατά Κοτζιά - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 14:31

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined