Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 11:10

Κατσίκης: Μηδαμινή και αμελητέα αριθμητική ποσότητα οι 320 που υπέγραψαν το κείμενο για τις Πρέσπες, μπροστά στους εκατομμύρια Έλληνες, που διαφωνούν

«Η κυβέρνηση χαρακτηρίζει λήξαν το θέμα με την απέλαση των δύο Ρώσων διπλωματών, το χαρακτηρίζει μία λεπτή και ευαίσθητη υπόθεση και προς χάριν των καλών διμερών σχέσεων, δεν θα το συνεχίσουμε» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης. 

«Είμαι σε στάση αναμονής, για να δούμε τα στοιχεία που θα βγουν στο φως και τη ρωσική αντίδραση. Είμαι όμως σίγουρος ότι υπάρχουν στοιχεία, τα οποία γνωρίζει η κυβέρνηση» συμπλήρωσε ο κ. Κατσίκης, ενώ αναφορικά με τις καταγγελίες Ζάεφ περί εμπλοκής Ελλήνων επιχειρηματιών με χρηματισμούς στα Σκόπια ο κ. Κατσίκης είπε ότι αυτά που είπε, απομένει και να τα αποδείξει. Βέβαια το να τα λέει ένας πρωθυπουργός, εξετάζεται ως σοβαρή υπόθεση. Ας μας πει όμως ποιες είναι οι ελληνικές επιχειρήσεις, πώς επηρεάζονται από τη Ρωσία και πού δίνονται τα χρήματα για την προπαγάνδα. Όταν έρθουν αυτά τα στοιχεία στο φως, τότε θα μπορούμε ν τα αξιολογήσουμε.»

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες περί χαριστικής ρύθμισης δανείων σε μέλη της οικογένειας του πρωθυπουργού, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απάντησε:  «Απολύτως καμία σκιά στους ΑΝΕΛ, τον ΣΥΡΙΖΑ ή στην οικογένεια του πρωθυπουργού δεν αφήνουν τα δημοσιεύματα περί δανείων της οικογένειας Τσίπρα. Η ΝΔ είναι σε πολύ άσχημη θέση, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αλλιώς τον ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθεί να εξωραΐσει την άσχημη εικόνα της με το παιδαριώδες αυτό θέμα, γιατί έχουν ακουστεί διάφορα για την οικογένεια της ηγεσίας, αλλά και λόγω Novartis, υπόθεση για την οποία σε λίγο στελέχη της θα είναι υπόδικα. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους…

Όλος ο κόσμος έχει δάνεια και τα ρυθμίζει, κι εγώ χρωστάω το σπίτι μου στην τράπεζα, έχω μπει σε ρύθμιση. Δεν καταλαβαίνω πού είναι το μεμπτό; […] Κι αν υπάρχουν ευθύνες, στον τραπεζίτη που έκανε αυτήν την εξαίρεση, να καταλογιστούν ευθύνες, σε εκείνο το τραπεζικό σύστημα, που λειτουργεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να κάνει διακρίσεις. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.»

Για το κείμενο με τις 320 υπογραφές υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών ο κ. Κατσίκης δήλωσε: 
«Είτε 300 είτε 400 εμείς τους θεωρούμε μηδαμινή και αμελητέα αριθμητική ποσότητα, μπροστά στους εκατομμύρια Έλληνες, ανάμεσα στους οποίους είναι και ακαδημαϊκοί διανοούμενοι και άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων, που είναι αντίθετοι με τη θέση της κυβέρνησης, όπως και εμείς είμαστε σύμφωνοι με εκείνους που είναι αντίθετοι με τη θέση της κυβέρνησης.»

Media

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Θύμα ληστείας άνδρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 12:26

Εξαφανίστηκε 16χρονη από τις Σέρρες

ΕΛΛΑΔΑ
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 10:09

Μήνας φορο-επιβαρύνσεων ο Σεπτέμβριος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 09:29

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined