Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 11:13

HXHTIKO Ρήγας: Η συμφωνία θα έρθει στη Βουλή πριν λήξει αυτή η κοινοβουλευτική περίοδος -Με τη συμφωνία παίρνουμε πίσω το όνομα επί της ουσίας, γιατί τα είχαν δώσει όλα την προηγούμενη περίοδο

"Κατά τη γνώμη μου δεν είναι θέμα αυξημένης πλειοψηφίας για τη Βουλή, ωστόσο θα κριθούν όλοι στη Βουλή για το Σκοπιανό, θα πρέπει όλοι να πάρουν θέση, δεν πρέπει να κρύβονται.

Άρα αυτό σημαίνει για μας αυξημένη πλειοψηφία, σε ότι αφορά τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και των υπολοίπων κομμάτων. Η αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή για τη συμφωνία θα έρθει από τη θέση που θα πάρουν όλοι μέσα στο Κοινοβούλιο" δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, FOCUS 103,6.

"Η συμφωνία θα επικυρωθεί από τους δύο πρωθυπουργούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ισχύ για την άλλη πλευρά και για εμάς, θα έχει ισχύ από τη στιγμή που θα έχει εγκριθεί.
Η συμφωνία θα έρθει στη Βουλή, κατά τη γνώμη μου πριν λήξει αυτή η Βουλή. Πρέπει να πάρουν θέση όλοι. Με τη συμφωνία παίρνουμε πίσω το όνομα επί της ουσίας, γιατί τα είχαν δώσει όλα την προηγούμενη περίοδο."

Αναφορικά με τη στάση του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ στο Σκοπιανό ο κ. Ρήγας σημείωσε:

"Οι ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν συγκεκριμένη συμφωνία, να βγάλουν τη χώρα από τα μνημόνια και αν σπάσουν το σύστημα διαπλοκής, παραμένουν οι μεγάλες ιδεολογικές αφετηρίες. Είναι ένα παράδειγμα, για το πώς μπορεί να λειτουργήσει μία κυβέρνηση συνεργασίας, ακόμη και με μεγάλες διαφορές, προς όφελος του ελληνικού λαού.
Οι ακραίοι εθνικισμοί και ο ακραίος πατριωτισμός έχουν οδηγήσει σε εθνικές τραγωδίες, όπως τη Μικρασιατική καταστροφή και την Κύπρο. Χρειάζεται λοιπόν ψυχραιμία και νηφαλιότητα, τη διαθέτουμε και οδηγούμε τη χώρα και στην έξοδο από την κρίση αλλά και στην ειρηνική συνύπαρξη προς αμοιβαίο όφελος των λαών στα Βαλκάνια" κατέληξε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Media

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

FocusFM
Ραδ. παραγωγός: FocusFM
Πρόγραμμα: Focus Music Night
Ώρες: 23:00 - 07:00

Ροη ειδησεων

Φωτιά σε μονοκατοικία στη Θέρμη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 21:33

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined