«Η τουρκική προκλητικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα» δήλωσε στον FOCUS FM ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Φραγγίδης.
Για τη βούληση του Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί μίλησε στον FOCUS FM ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων, Ηρακλής Ρεράκης.
Στον νόμο για τις δημόσιες συναθροίσεις και τις διαδηλώσεις αναφέρθηκε μιλώντας στον FOCUS FM και στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» με τη Δέσποινα Μποτίτση και το Γιάννη Πηλίδη, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.
«Ο κ. Μητσοτάκης υποχωρεί στις πιέσεις του κ. Σαμαρά» ανέφερε ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ στον FOCUS FM.
«Φτάσαμε Ιούλιο και είναι σαν Μάιος» είπε μιλώντας στον FOCUS FM ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος.
Κριτική στις δηλώσεις του προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΥΠΕΞ, Χρήστου Ροζάκη, περί «απομονωμένου Καστελόριζου», άσκησε μιλώντας στον FOCUS FM ο συγγραφέας, Αναστάσιος Λαυρέντζος.
Την πεποίθηση ότι ήρθε η ώρα να δείξουμε αποφασιστικότητα απέναντι στην Τουρκία στέλνοντας το μήνυμα ότι είμαστε έτοιμοι ακόμη και για σύγκρουση εξέφρασε μιλώντας στον FOCUS FM o Καθηγητής Ευρωπαϊκής και Συγκριτικής Πολιτικής του Παντείου Κώστας Λάβδας.
«Η τουρκική προκλητικότητα δεν επηρεάζεται από τηλεφωνήματα» δήλωσε στον FOCUS FM ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας του ΕΚΠΑ, Ιωάννης Μάζης, αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ερντογάν.

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Εύβοια: Φωτιά για δεύτερη φορά στην Κάρυστο

ΕΛΛΑΔΑ
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 14:10

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined