Την άποψη, ότι ο κορωνοϊός είναι "κατασκευασμένος" και χρησιμοποιείται ως οικονομικό "όπλο", εξέφρασε μιλώντας στον FOCUS FM ο οικονομολόγος-οικονομέτρης και αναλυτής, Γιώργος Αδαλής.
"Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας" είπε στον Focus Fm 103,6 ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Κόπτσης, αναφερόμενος στα κρούσματα ψώρας που εντοπίστηκαν σε δημοτικά σχολεία του Ευόσμου.
"H παραγγελία ενός οπλικού συστήματος γινόταν με κριτήριο το ύψος της μίζας και όχι την καταλληλότητά του. Αγοράζαμε οπλικά συστήματα σε τιμή δεκαπλάσια σε σχέση με άλλες χώρες. Όσοι έβαλαν το χέρι στο "μέλι" δεν πρέπει να δικάζονται μόνο για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, αλλά και για τον κίνδυνο, στον οποίο έφεραν τη χώρα", δήλωσε στον FOCUS FM o Αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Λάμπρος Τζούμης. 
"Η κ.Κεραμέως αρνείται να μας δει. Νομίζαμε, ότι θα άλλαζε η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ, αλλά παραμένει η ίδια", δήλωσε στον FOCUS FM ο καθηγητής Θεολογίας του ΑΠΘ και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων, Ηρακλής Ρεράκης.
Ομαδική αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου και της Αττικό Μετρό ετοιμάζουν οι "μετρόπληκτοι" επιχειρηματίες που διατηρούν εμπορικά καταστήματα γύρω από τα εργοτάξια του μετρό Θεσσαλονίκης με σκοπό να αποζημιωθούν. 
"Μάλλον θα βρεθεί άκρη με τον Πούτιν. Ενώ υπάρχει ένταση στις ρωσοτουρκικές σχέσεις, ξαφνικά βλέπουμε ένα τηλεφώνημα να τα απαλύνει όλα και πηγαίνουμε πάλι από την αρχή και σε άλλη βάση. Θεωρώ, ότι ο Πούτιν δε θα τραβήξει αρκετά το σχοινί στη Συρία και ενδεχομένως να βρεθεί λύση συνεννόησης με την Τουρκία", δήλωσε στον FOCUS FM ο Ομότιμος Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου του Παντείου Πανεπιστημίου, Γρηγόρης Τσάλτας.
"Κάποιος, που θέλει να ρυθμίσει το δάνειό του θα έχει τη δυνατότητα να μπει σε πλατφόρμα και αν δεν μπορέσει να βρεθεί λύση συμφέρουσα, τότε θα συμφωνεί από πριν για τη ρευστοποίηση της περιουσίας του", δήλωσε στον FOCUS FM και την εκπομπή "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα" η δικηγόρος, ειδική σε θέματα "κόκκινων δανείων", Όλια Νικολοπούλου.
"Με τις δυνάμεις, που έχουμε είναι αδιανόητο, δεν υπάρχει περίπτωση. Οι δυνάμεις μας δεν επαρκούν, αν είναι 10-15.000 κόσμος στη νέα δομή", δήλωσε στον FOCUS FM το μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Αντώνης Χρυσίδης, απαντώντας σε ερώτηση αν οι δυνάμεις του νησιού επαρκούν για τη φύλαξη.
"Η επίταξη είναι αυταρχικό μέτρο, έχει να εμφανιστεί δεκαετίες, δε λύνει το ζήτημα, αλλά διχάζει τους νησιώτες", δήλωσε στον FOCUS FM ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Σήμερα στην Κρήτη ο τελικός του Κυπελλου στο μπάσκετ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 10:14

Νεκρός 74χρονος που φιλοξενούταν στο Άγιο όρος

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 09:35

Σεισμός αισθητός σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία

ΕΛΛΑΔΑ
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 09:34

Σχεδόν 1.700 νεκροί από τον Κοροναϊό

ΥΓΕΙΑ
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 09:32

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined