«Το γεγονός ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μας έβγαλε από το ευρώ, όπως κινδύνευε να γίνει, με βάση το αρχικό πιστεύω της, είναι μία νίκη, νίκη του ρεαλισμού. Αλλά δε νομίζω, ότι όλοι οι οπαδοί και οι βουλευτές πιστεύουν σε αυτό που κάνουν.
«Όταν έχεις πρωθυπουργικούς συμβούλους, οι οποίοι δηλώνουν "στα τσακίδια στους επενδυτές",
«Η στροφή της κυβέρνησης-αν υπάρχει στροφή- θυμίζει τους μεθυσμένους, που δεν έχουν συναίσθηση σε ποια κατάσταση βρίσκονται. Όλα αυτά υποτάσσονται σε μία λογική «ανοίγματος» στον δεξιό και τον κεντρώο χώρο.
«Ο πρωθυπουργός βγήκε με το άρθρο για τον Ανδρέα Παπανδρέου την 3η του Σεπτέμβρη και προκάλεσε τη μεγαλύτερη συσπείρωση στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Τέτοιες πρωτοβουλίες ας αναλαμβάνει όσες θέλει.
«Δεν υπάρχει φλερτ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ. Ήταν απόφαση του πρωθυπουργού να γράψει το άρθρο για τον Ανδρέα Παπανδρέου.
«To 2017 έχουν γίνει επενδύσεις κεφαλαιακές σε πάγιο και βιομηχανικό εξοπλισμό περισσότερες από ότι στην περίοδο 2010- 2016, οι οποίες ξεπερνούν το 1 δις ευρώ» δήλωσε στον focus fm Θεσσαλονίκης ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος υπογραμμίζοντας ότι «την ερχόμενη εβδομάδα θα δημοσιοποιηθούν άδειες επενδύσεων βιομηχανιών και ιδιωτικού τομέα που έχουν δοθεί μέσα σε ένα οχτάμηνο από το υπουργείο για το οποίο έχει την ευθύνη.
«Η άρση των capital controls δεν μπορεί να είναι μια υπόσχεση της Κυβέρνησης, αλλά απόφαση της ΕΚΤ και της ΤτΕ, μετά από συνολική αξιολόγηση των επιδράσεων τους στις καταθέσεις, παράλληλα με την αξιοπιστία της ελληνικής οικονομίας», δήλωσε η πρώην πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος, Λούκα Κατσέλη. «Νομίζω ότι η ΕΚΤ μέχρι πρότινος εξακολουθούσε να είναι αρκετά επιφυλακτική.
«Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα η αντιπολίτευση θεωρώντας ότι η κυβέρνηση αποστρέφεται τις επενδύσεις» δήλωσε στον Focus fm η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.
"Υπαρχει μια περίεργη αντίληψη περί διοίκησης. Με αυταρχικό τρόπο προσπαθεί, κατά την απόψή της

Ζωντανα τωρα

Δημήτρης Βενιέρης
Ραδ. παραγωγός: Δημήτρης Βενιέρης
Πρόγραμμα: Focus PRESS
Ώρες: 08:30 - 11:00

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined