Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017 21:48

Σε αυτή την ηλικία είμαστε και επίσημα «πολύ μεγάλοι» για να ξενυχτάμε σε κλαμπ

«Έχω γεράσει για όλα αυτά», είναι μια ατάκα που, εκτός από τον Donald Glover στο «Φονικό Όπλο», έχουμε πει όλοι μας σε κάποια φάση της ζωής μας, από 22 μέχρι 72 χρονών.
 
Τώρα όμως, μια νέα έρευνα έρχεται για να αποκαλύψει την ακριβή ηλικία που κάποιος είναι «πολύ μεγάλος» για να κάνει κάτι και, πιο συγκεκριμένα, να διασκεδάζει σε κλαμπ μέχρι το πρωί.
 
Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από το Currys PC World, κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα 37 είναι η ηλικία που οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν αδιανόητη την ιδέα να ξενυχτήσουν σε ένα κλαμπ. Η έρευνα αποκάλυψε επίσης πως τα 31 σηματοδοτούν εκείνο το σημείο στη ζωή μας που οι περισσότεροι από εμάς αρχίζουμε να επιλέγουμε την ησυχία και την άνεση του σπιτιού μας από το να βγούμε έξω.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι μεγαλύτεροι παράγοντες που οδηγούν τους ανθρώπους 37 και άνω στο να αποκηρύσσουν το clubbing, είναι το γεγονός πως δεν μπορούν πλέον να διαχειριστούν το hangover της επόμενης ημέρας όπως παλιότερα, το ότι δεν έχουν διάθεση να «ντυθούν καλά», το ότι πρέπει να βρουν babysitter για τα παιδιά τους και να μπουν στη διαδικασία να καλέσουν ταξί.
 
O Matt Walburn, Brand and Communications Director του Currys PC World, είπε σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας: «Η μελέτη αναγνωρίζει το γεγονός πως έρχεται κάποια στιγμή που εκτιμούμε περισσότερο τις ανέσεις του σπιτιού μας από μια φορτωμένη κοινωνική ζωή, καθώς και το ότι μπορεί να καταντήσει κουραστικό το να υποδύεσαι την “κοσμική πεταλούδα” σε πάρτυ και βραδινές εξόδους».
 
«Η τεχνολογία είναι μεγάλο δέλεαρ για να μείνουμε στο σπίτι και τα ευρήματά μας δείχνουν το πώς αυτό έχει μεταμορφώσει τις συνήθειες που έχουμε στο σπίτι, με τους Βρετανούς, συγκεκριμένα, να επενδύουν στο σπίτι τους περισσότερο από ποτέ», προσθέτει. «Πλέον είναι σχεδόν αδύνατο να βαρεθεί κάποιος στο σπίτι του, έχοντας διαθέσιμα ατελείωτα box sets και όλη την τελευταία τεχνολογία, όπως τηλεοράσεις 4K, τα οποία ενισχύουν τη διασκέδαση στο σπίτι, τόσο μάλιστα που ξεπερνά την αντίστοιχη έξω από αυτό. Αν προσθέσουμε και τα κοινωνικά δίκτυα, το online shopping και τα παιχνίδια με φίλους, τότε μπορούμε να διασκεδάσουμε πολύ περισσότερο ΜΕΣΑ στο σπίτι, παρά έξω από αυτό».
 
Δε θα διαφωνήσουμε σε τίποτα από τα παραπάνω. huffingtonpost.gr

Ζωντανα τωρα

Αβουκάτος Νίκος
Ραδ. παραγωγός: Αβουκάτος Νίκος
Πρόγραμμα: Εκπομπή για την οικολογία
Ώρες: 17:00 - 18:00

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Νεκρή 65χρονη σε τροχαίο στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 13:33

Χατζηδάκης: Ανάγκη για εθνικό σχέδιο υποδομών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 13:25

Έκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 10:07

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined