Κυρίως συννεφιασμένος

20°C

Θεσσαλονίκη

Κυρίως συννεφιασμένος

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 21:25

Η Ειρήνη Κολιδά αποκαλύπτει γιατί "έδιωξαν" τον Γ. Αγγελόπουλο από τους "μαχητές"

Η Ειρήνη Κολιδά, μιλώντας στην εκπομπή Rodeo αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο «έδιωξαν» τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την ομάδα των «μαχητών»

«Όπως ξέρετε, τρεις μέρες πριν μπούμε στο παιχνίδι ήμασταν όλοι μαζί σε ένα ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στο ωράριο και γενικά να ετοιμαστεί το όλο πράγμα. Βιώσαμε λίγο ο ένας τον άλλο. Απλά από όλα τα παιδιά που ήμασταν εκεί, πρώτον ο Γιώργος ήταν ένα παιδί δυνατό και πολύ κοινωνικό, που θα μπορούσε να επιβιώσει με άλλους ανθρώπους που δεν είχε ήδη δει. Από ότι θυμάμαι είχε και γνωστό του τον Σπαλιάρα. Και επίσης είδαμε και κάποια χαρακτηριστικά στον Γιώργο που δεν μας έκαναν σαν παρέα που είχαμε γίνει.

Ήθελε να βγαίνει λίγο πιο ισχυρός από όλους τους υπόλοιπους. Προσπαθούσε να μας καπελώσει και να φαίνεται πιο πολύ αυτός σε κάποια γυρίσματα που κάναμε, σε κάποιες συζητήσεις που είχαμε που λέγαμε άραγε πως θα είναι, ήταν επιβλητικός και έδειχνε ότι αυτός ξέρει και εμείς δεν ξέρουμε. όλα αυτά συνέβησαν. Αρχικά νομίζω ότι όλοι πήραμε αυτή την απόφαση που πήραμε λόγο αυτών. Τώρα, αν ήταν σωστή ή όχι, επειδή δεν ζήσαμε μαζί του για να ξέρουμε, δεν ξέρω αν ήταν και σωστή. Δεν μπορώ να το ξέρω. Τότε όμως, εμείς είδαμε αυτό», εξήγησε η ίδια.

Ζωντανα τωρα

Κώστας Χήτας
Ραδ. παραγωγός: Κώστας Χήτας
Πρόγραμμα: Focus sport
Ώρες: 13:00 - 15:00

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined