Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 12:55

Ανδρουλάκης σε Γεννηματά: Είμαστε κατά της κληρονομικής ισχύος

Απάντηση στη Φώφη Γεννηματά, για τα «χτυπήματα κάτω από τη μέση» που καταλογίζει στον Νίκο Ανδρουλάκη, έδωσαν κύκλοι του υποψήφιου για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, μιλώντας στο in.gr.


«Είμαστε κατά της "κληρονομικής ισχύος"»

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη, δεν υφίσταται προσωπική επίθεση κατά της προέδρου της ΔΗΣΥ.

«Είπαμε από την αρχή ότι είμαστε απέναντι σε μια κοινωνία της κληρονομικής ισχύος. Είμαστε υπέρ μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών, στην οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εξελιχθεί» τόνισαν.
«Τον β' γύρο τον θέλει το 60% των ψηφοφόρων»

Οι ίδιες πηγές απάντησαν και στη σεναριολογία για το εάν έπρεπε ή όχι να προκαλέσει β' γύρο εκλογών στην Κεντροαριστερά ο Νίκος Ανδρουλάκης -δεδομένων της μεγάλης διαφοράς των ποσοστών των δύο «μονομάχων»- υπογραμμίζοντας: «Τον β' γύρο των εκλογών τον ζητά το 60% του κόσμου που ψήφισε την Κυριακή».
Γεννηματά: Αν δεν ήθελε β' γύρο θα το εξέταζα

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ το πρωί της Τρίτης, η Φώφη Γεννηματά σημείωσε ότι ένας β' γύρος είναι πιο διχαστικός.

«Εγώ δεν θα μπω σε αυτή τη λογική. Αν ζητούσε ο κ. Ανδρουλάκης να μην υπάρξει δεύτερος γύρος θα το συζητούσα. Καλώ τους πολίτες που ήρθαν την πρώτη Κυριακή να έρθουν και τη δεύτερη».
Στην αντεπίθεση για τις δηλώσεις Ανδρουλάκη περί οικογενειοκρατίας

Απαντώντας στις αιχμές που άφησε ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «για εμένα στρατηγικός αντίπαλος είναι το κληρονομικό δικαίωμα στην πολιτική» η Φώφη Γεννηματά πέρασε στην αντεπίθεση.

«Είναι πολιτική μου επιλογή να μην μπαίνω σε μικρότητες και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Προτεραιότητά μου είναι η ολοκλήρωση του εγχειρήματος», είπε η κ. Γεννηματά για να προσθέσει:
«Προφανώς δε βοηθούν αυτές οι δηλώσεις. Τι σημαίνει οικογενειοκρατία. Το ακούω 17 χρόνια που είμαι στην πολιτική. Ο Γιώργος Γεννηματάς δεν υπήρχε ποτέ τζάκι της πολιτικής. Πολεμήθηκε από τους μηχανισμούς», σημείωσε.

Ανέφερε ακόμη, πως πέρασαν έξι χρόνια από τη στιγμή που πέθανε ο Γιώργος Γεννηματάς για να δραστηριοποιηθεί με την πολιτική. «Δεν με αφορά ο όρος οικογενειοκρατία. Κανείς δεν μπορεί να έχει μία θέση επειδή φέρει το όνομα κάποιου», είπε.

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

Γιάννης Ρέπιτς
Ραδ. παραγωγός: Γιάννης Ρέπιτς
Πρόγραμμα: Vintage Nights
Ώρες: 23:00 - 01:00

Ροη ειδησεων

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για το γήπεδο του ΠΑΟΚ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 21:25

Κλειστό αύριο το Οικονομικό Πανεπιστήμιο

ΕΛΛΑΔΑ
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 16:10

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined