Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 19:13

Δ.Κουτσούμπας: Οι φοιτητές καλώς έκοψαν το λουκέτο της ΑΣΟΕΕ-παράνομη η απόφαση της Συγκλήτου: ΒΙΝΤΕΟ

Την εκτίμηση, ότι δεν είναι φοιτητές, αυτοί, που προκαλούν τα επεισόδια στα Πανεπιστήμια, εξέφρασε ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην εκπομπή «ΕΠΤΑ» της ΕΡΤ1.


«Στην ουσία πρόκειται για άτομα τα οποία είναι ενεργούμενα τόσο απ' τη μεριά της αστυνομίας και των κρατικών μηχανισμών όσο κι απ' τη μεριά αυτών των ομάδων. Είναι αλλητροφοδοτούμενα αυτά τα στοιχεία, τόσο ο κρατικός μηχανισμός, μυστικές υπηρεσίες, όσο και αυτές οι ομάδες», ανέφερε ο κ.Κουτσούμπας. 

«Μια κοινή λογική τώρα του κόσμου λέει, “πολύ καλό φαίνεται αυτό που κάνουν, αντιμετωπίζουν. Μα δεν αντιμετωπίζουν αντίθετα πυροδοτούν τη βία, πυροδοτούν την αστυνομική αυθαιρεσία, τον κρατικό αυταρχισμό.
Άρα καλώς έκοψαν οι φοιτητές το λουκέτο;
Βεβαίως! Ε, βέβαια, θα μπορούσε και η ΚΝΕ να το κάνει αυτό. Ήταν κάποιες φοιτητικές οργανώσεις, φοιτητικοί σύλλογοι, βεβαίως ήταν φοιτητές! Ήταν παράνομη η απόφαση της Συγκλήτου. Εγώ λέω δημόσια και σήμερα ότι πρέπει να ελεγχθεί η Σύγκλητος, ο Πρύτανης της συγκεκριμένης σχολής γιατί προχώρησε στο λουκέτο ενώ την προηγούμενη μέρα είχε γίνει η επέμβαση», είπε ο γγ του ΚΚΕ.

Για την προανακριτική και την κατάθεση Φρουζή

«Αν κάποια ΚΟ θεωρεί ότι κάποιος μπορεί να ερωτηθεί κιόλας, να είναι δηλαδή στη θέση του μάρτυρα, την ημέρα εκείνη θα μπορούσε να ερωτηθεί και να μην είναι ερωτών. Δεν υπάρχει σύγκρουση; Όχι, διότι κοιτάξτε να δείτε δεν είναι δικαστήριο η επιτροπή της Βουλής», απάντησε.

«Εάν δεχόντουσαν οι κυβερνητικές πλειοψηφίες πριν του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα της ΝΔ την πρόταση του ΚΚΕ να αλλάξει στη συνταγματική αναθεώρηση ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, θα λυνόταν το ζήτημα», σχολίασε ο κ.Κουτσούμπας.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δ.Κουτσούμπα στην ΕΡΤ, από το 902.gr, εδώ:

Media

{YouTube}
{/YouTube}

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

«Μπλόκα» στα τέλη Ιανουαρίου αποφάσισαν οι αγρότες

ΕΛΛΑΔΑ
Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 17:36

Ελληνική Λύση: Δηλώσεις- ντροπή του Μ.Βαρβιτσιώτη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 16:27

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined