Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 20:33

Καμμένος από Θεσσαλονίκη: Δεν υπάρχει σύνθετη ονομασία η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική

Ξεκινάμε από τη Θεσσαλονίκη, όπως ξεκινήσαμε τον Αγώνα μας το 2012 και θα είναι και πάλι
νικηφόρος είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ), Πάνος Καμμένος ανοίγοντας πριν από λίγο την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
Αναφερόμενος στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, είπε πως το κόμμα του αποφάσισε να στηρίξει πρόσωπα, κάνοντας επίθεση χωρίς να τον κατονομάσει στον Γιάννη Μπουτάρη. Δεν πρέπει να αφήσουμε να πέσει πάλι η πόλη στους εθνομηδενιστές και στους τιμητές του Κεμάλ είπε, εντάσσοντας στο ίδιο πλαίσιο και τον Ν.Ταχιάο και τη ΝΔ που τον στηρίζει. Για εμάς δεν υπάρχει σύνθετη ονομασία, η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική είπε, καλώντας τον κ. Μητσοτάκη να δεσμευτεί ότι θα ακυρώσει σε συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, τη συμφωνία των Πρεσπών.
Επανέλαβε τον ισχυρισμό του πως είναι άκυρη η συμφωνία των Πρεσπών, καθώς δεν τηρήθηκαν κάποιες απαραίτητες κατά τον ίδιο προϋποθέσεις, ενώ έκανε γνωστό ότι σύντομα θα ξεκινήσει διαδικασία συγκέντρωσης υπογραφών για την ακύρωση της συμφωνίας. Μιλώντας για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας, μίλησε για τη Γενοκτονία των Ποντίων κάνοντας την πρόταση να παγώσουν τα κόμματα στις 19 Μαΐου την προεκλογική τους δραστηριότητα για να κατέβουν όλοι στους δρόμους για να τιμήσουν την επέτειο.
Μιλώντας για τα ελληνοτουρκικά είπε πως εάν οι Τούρκοι προχωρήσουν σε γεώτρηση στην Κυπριακή ΑΟΖ, θα σημαίνει και παραβίαση των ευρωπαϊκών συνόρων, χαρακτηρίζοντας την ενέργεια ως εισβολή και λέγοντας ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθεί το άρθρο της Ε.Ε που σχετίζεται με την κοινή ασφάλεια και άμυνα. «Στα εθνικά θέματα πρέπει να είμαστε ενωμένοι» τόνισε προσθέτοντας πως επί υπουργίας του αναβαθμίστηκε και η εξωτερική πολιτική και «άνοιξαν πόρτες» στον Α. Τσίπρα με τους Αμερικανούς και το επίπεδο ετοιμότητας των ενόπλων δυνάμεων αυξήθηκε σημαντικά.
Εμείς ούτε ψηφίσαμε , ούτε ήμασταν απόντες στα θέματα που διαφωνούσαμε δήλωσε, αναφέροντας τα παραδείγματα των νομοσχεδίων για τις υιοθεσίες, για τις σχέσεις κράτους εκκλησίας κ.α. Θα ψηφίσουν ΝΔ για να ρίξουν τον Τσίπρα; Τον Τσίπρα μόνο εγώ μπορώ να τον ρίξω που τον ξέρω καλά είπε ενώ χαρακτήρισε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Πέτρο Κόκκαλη ως τον μεγαλύτερο εκπρόσωπο της διαπλοκής στην Ελλάδα.
Επιτέθηκε για άλλη μια φορά στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για εθνομηδενιστές και κατήγγειλε τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων πως δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα. » Τους βάζουμε στοίχημα τους κυρίους δημοκόπους. Αν τολμάνε να έρθουν» είπε. Σε αναφορά του για τη ΝΔ είπε ότι πήρε όσους έβριζαν τον Κ. Καραμανλή, χαρακτηρίζοντας την ακροδεξιό μόρφωμα και επιτέθηκε και στον Κ. Μητσοτάκη για τις πρόσφατες τοποθετήσεις του με τις οποίες «μετατρέπεται η ΝΔ σε ένα νεοφιλελεύθερο μόρφωμα.» . «Η άποψη του είναι ακριβώς ο νεοφιλελευθερισμός που φτάνει στα όρια της εθνικής αναισθησίας» είπε. Εμείς πότε θα φιλήσουμε τις κατουρημένες ποδιές του τουρκικού προξενείου για να πάρουμε ψήφους τόνισε.
Τελείωσε μόλις η ομιλία του με την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών και των υποψηφίων στην Τοπική αυτοδιοίκηση που στηρίζει.
πηγη grtimes.gr

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Δύο εικονικές αερομαχίες πάνω από το Αιγαίο

ΕΛΛΑΔΑ
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 18:46

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined