Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 12:10

Κικίλιας: «Ο Τσίπρας δεν μπορεί να ελέγξει τα στελέχη της κυβέρνησής του»

«Η κυβέρνηση βρωμάει και ζέχνει. Καταγγελλόμενοι και καταγγέλλοντες σπιλώνουν, υβρίζουν και απειλούν ο ένας τον άλλον, ο κ. Τσίπρας κάθεται αμήχανος στη γωνία, ανήμπορος να ελέγξει τα στελέχη της κυβέρνησής του, νυν και πρώην», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Βασίλης Κικίλιας.

«Όσα παρουσιάζονται καθημερινά, με πρώην και νυν υπουργούς να αλληλοαποκαλούνται ολετήρες, εθνικοί μειοδότες και να καταγγέλλουν ότι θα σύρουν οι μεν τους δε στα δικαστήρια για σκάνδαλα, δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στη χώρα. Μια δύσοσμη κατάσταση την οποία οι πολίτες θέλουν γρήγορα να ξεχάσουν. Είναι αδήριτη ανάγκη να γυρίσει η χώρα σελίδα, να ελπίσει ξανά η μέση ελληνική οικογένεια, να μπορέσει να δει το μέλλον με αισιοδοξία», συνέχισε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας

Ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «άφησε τη Novartis, αφού είδε ότι δεν πουλάει αυτό το έργο και πάει τώρα να χτυπήσει τον κ. Μαρινάκη, προκειμένου να δημιουργήσει κάποιες εντυπώσεις σε μια κυβέρνηση που καταρρέει. Προσπάθησε να εμπλέξει τη δικαιοσύνη, δε σεβάστηκε την ανεξαρτησία των τριών πυλώνων της Δημοκρατίας. Από τις δηλώσεις του επιχειρηματία, είναι εμφανές ότι μιλούσε με υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι του ζητούσαν να δώσει χρήματα για να ελέγξει η κυβέρνηση και το τηλεοπτικό τοπίο».

Απαντώντας στις κατηγορίες της κυβέρνησης τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση δείχνουν με το δάχτυλο τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μαρινάκη, αλλά βλέπουμε ότι μπίζνες γίνονταν αλλού και εν κρυπτώ. Και τώρα που βουλιάζει το πλοίο και πηδάνε τα ποντίκια να γλιτώσουν, αρχίζουν και κελαηδάνε. Είπε ακόμα ο πρωθυπουργός ότι «όπως έστηναν ποδοσφαιρικούς αγώνες, θέλουν να στήσουν και το κλίμα προς τις εκλογές», χτίζοντας ένα προεκλογικό αφήγημα. Κάνει τα πάντα μήπως τυχόν μαζέψουν την κατρακύλα. Όμως, ο κ. Τσίπρας δε μπορεί να κρύβεται για πολύ ακόμα. Ας κάνει εθνικές εκλογές, να πάρει το μήνυμα από την ελληνική κοινωνία», σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά με την υποψηφιότητα Βέμπερ
«Ο κ. Βέμπερ έχει πει ότι μπορούν να μειωθούν τα αχρείαστα πρωτογενή πλεονάσματα Τσίπρα και να δοθεί η δυνατότητα να πάρει μια ανάσα η χώρα, με νέες θέσεις εργασίας και στήριξη του κοινωνικού κράτους, ώστε να δει πιο αισιόδοξο το μέλλον της. Τον στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Η Ευρώπη είναι αυτή που πήγε να τινάξει στον αέρα ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015. Οι πολιτικές που εφάρμοσε η κυβέρνηση είναι ακραίες, αντιευρωπαϊκές και βλάπτουν τα κεκτημένα της χώρας».

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

FocusFM
Ραδ. παραγωγός: FocusFM
Πρόγραμμα: Μουσικές Επιλογές
Ώρες: 14:00 - 15:00

Ροη ειδησεων

ΤΩΡΑ - Τροχαίο στον δρόμο για Χαλκιδική

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 11:21

Διακοπή νερού στη Θεσσαλονίκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 08:11

Το προφίλ του εμπρηστή

ΕΛΛΑΔΑ
Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 15:00

Μπράβοι εναντίον ΑΑΔΕ

ΕΛΛΑΔΑ
Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 10:52

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined