''Έχουμε δείξει τις κόκινες γραμμές μας'' δήλωσε στην Βουλή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε ερώτηση που του έγινε για την παραβίαση των Ελληνικών συνόρων στον Έβρο.
«Να σταματήσουν όλες οι προκλητικές ενέργειες που μπορεί να υπονομεύσουν την επενδυτική εμπιστοσύνη και την πολιτική σταθερότητα στην περιοχή» ζήτησε ο Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών,
Κύκλος επαφών με τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ έχει ξεκινήσει σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εξωτερικών, όπου η ελληνική διπλωματία ενημερώνει για τις θέσεις της και τις τελευταίες τουρκικές προκλήσεις στην περιοχή.
Ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική Ζοσέπ Μπορέλ κάλεσε σήμερα την Τουρκία να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και της Κύπρου, σε σχέση με εξαγγελθείσες έρευνες στα νότια και ανατολικά της Κρήτης και των Δωδεκανήσων, παραπέμποντας στα συμπεράσματα των υπουργών Εξωτερικών της 15ης Μαΐου.
  «Κατανοούμε τη δύσκολη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον κ. Πέτσα και προσθέτει ότι «ωστόσο όλοι αντιλαμβάνονται πως οι παλινωδίες του υπουργού Τουρισμού, τον οποίο κάλυψε πλήρως, στοιχίζουν ανεπανόρθωτα στη χώρα, την οικονομία και τους εργαζόμενους σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία».
Ανακοίνωση για τους διαξιφισμούς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για το ποιός εξαπάτησε λιγότερο τους ανθρώπους της πρωτογενούς παραγωγής και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εξέδωσε το κόμμα της Ελληνικής Λύσης.
 Η ομιλία του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής 

Τουρκία-Προκλήσεις δίχως τέλος

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 12:07
Δυναμιτίζει και άλλο το κλίμα η Άγκυρα μετά και τις νέες δηλώσεις του εκπροσώπου του τουρκικού ΥΠΕΞ, Χαμί Ακσόι.

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Χωρίς νερό εδώ και λίγη ώρα η Πυλαία

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 14:42

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined