Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 20:33

Η νύφη έμαθε ότι παντρεύεται δύο ώρες πριν την τελετή!

Διεκδικεί ίσως τον τίτλο του πιο ρομαντικού γάμου της χρονιάς. Ενός γάμου για τον οποίο η νύφη δεν γνώριζε ούτε την ημερομηνία του! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή..


Ο Γιώργος Ιωαννίδης και η Μαρία Βαλούρδου είχαν αποφασίσει να παντρευτούν. Η ημερομηνία δεν είχε οριστεί και την υπολόγιζαν περίπου στα μέσα Οκτωβρίου ή πιο σωστά η νύφη ήταν εκείνη που υπολόγιζε ότι μία λιτή τελετή με λίγους αγαπημένους φίλους και στενούς συγγενείς θα πραγματοποιούνταν στα μέσα Οκτωβρίου. Η Μαρία φρόντισε απλά να προμηθευτεί ένα φόρεμα, όπως το φαντάζονταν.
Οι υπόλοιπες εκκρεμότητες θα τακτοποιούνταν εν καιρώ. 

γάμος κολοκύθα

Ο Γιώργος  όμως ήθελε να κάνει μία έκπληξη ή μάλλον ήθελε να κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα. Από τα μέσα Ιουλίου ξεκίνησε να φροντίζει την κάθε λεπτομέρεια και όλα ήταν έτοιμα το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου. Οι φίλοι και οι συγγενείς γνώριζαν, η νύφη όμως όχι. Η Μαρία έμαθε ότι θα παντρευόταν μόλις δύο ώρες πριν από το γάμο!!

γάμος κολοκύθα

Ο γάμος ήταν σαν σκηνή από ταινία, και αποδεικνύει ότι όταν ένας άντρας θέλει να δείξει την αγάπη του στη σύντροφό του μπορεί να το κάνει. Αυτός ο γάμος καταρρίπτει στερεότυπα δεκαετιών και κυρίως τον μύθο ότι οι άντρες δεν ασχολούνται να τη διοργάνωση μιας γαμήλιας τελετής.
Η νύφη μέχρι την τελευταία στιγμή δεν γνώριζε ούτε το μέρος, ούτε τις λεπτομέρειες. Η Μαρία είδε ξαφνικά μπροστά της αγαπημένους φίλους και συγγενείς και τότε της ανακοίνωσαν ότι σε λίγες ώρες παντρεύεται και ότι ήταν όλα έτοιμα. Μέσα σε λίγες ώρες ετοιμάστηκε αλλά ακόμα δεν γνώριζε που θα γίνει η τελετή.

γάμος κολοκύθα

Ο Γιώργος πήρε από το χέρι την Μαρία και την οδήγησε στο λιμανάκι της Ελούντας. Μπήκαν σε ένα σκάφος με κατεύθυνση τον Ιερό Ναό Αγίου Φωκά στην Κολοκύθα. Οι λιγοστοί καλεσμένοι ήταν ήδη συγκεντρωμένοι στο σημείο της τελετής και περίμεναν το ζευγάρι.. Ο Γιώργος πήρε από το χέρι την Μαρία και την κόρη της, την Αρχοντία και βγήκαν από το σκάφος. Εκεί, στην μικρή προβλήτα γονάτισε και μπροστά στα έκπληκτα και γεμάτα δάκρυα μάτια συγγενών και φίλων έκανε την πρόταση γάμου. Ο Γιώργος όμως έκανε και κάτι ακόμα: ζήτησε το χέρι της Μαρίας από την κόρη της Αρχοντία.

γάμος κολοκύθα

Μετά την πρόταση γάμου πραγματοποιήθηκε η τελετή στον Ιερό Ναό. Μετά το μυστήριο, η γιορτή αγάπης συνεχίστηκε σε έναν ξεχωριστό χώρο στο Αγιο Νικόλαο όπου οι εκπλήξεις δεν είχαν τέλος…

γάμος κολοκύθα
γάμος κολοκύθα

«Ο πρίγκιπας μου, ο άγγελος μου, τα φρόντισε όλα για να με κάνει την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο και τα κατάφερε. Ξεπέρασε, μπορώ να πω, τις πιο τρελές μου προσδοκίες. Αυτός ο γάμος είναι πιο τρανή απόδειξη ότι όταν ένας άντρας αγαπάει μια γυναίκα μπορεί να τα κάνει όλα πραγματικότητα», λέει συγκινημένη η Μαρία Βαλούρδου...

ekriti.gr

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

Καραπαναγιωτίδου Μελίνα
Ραδ. παραγωγός: Καραπαναγιωτίδου Μελίνα
Πρόγραμμα: Μεσημεριανό magazino
Ώρες: 14:00 - 16:00

Ροη ειδησεων

Ταϊλάνδη: «Ήταν θαύμα που μας βρήκαν»

ΚΟΣΜΟΣ
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 14:46

Λάρισα: Νεκρός άνδρας από τροχαίο

ΕΛΛΑΔΑ
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 12:19

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined