Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 18:29

Κώστας Σγουρής : "Από τον Ηρακλή ακούσαμε μόνο… θα"!

Ο Κώστας Σγουρής μίλησε στον FOCUS FM 103,6 για τις συζητήσεις των ανθρώπων της Τρίγλιας με τον Ηρακλή για την αγορά του ΑΦΜ.

Ο συνεργάτης του Στράτου Ευγενίου και μέλος του Δ.Σ της ομάδας της Χαλκιδικής, αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Αναλυτικά όσα είπε :

«Όταν προέρχεται από μια χρονιά που είναι δύσκολη, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ένας πάρα πολύ μεγάλος προβληματισμός. Υπάρχει σε όλους ο προβληματισμός για το πώς θα μπορέσουμε την επόμενη σεζόν να προχωρήσουμε. Εξαρτάται και από τι οικονομική βοήθεια θα πάρουμε. Οι συζητήσεις με τον Ηρακλή συνεχίζονται, που για να υλοποιηθεί πρέπει να λυθούν κάποια προβλήματα. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα βρεθεί λύση σε αυτά τα προβλήματα και δεν έχει να κάνει μόνο με τα οικονομικά.

Ακούω πολλές φορές που λένε ότι έχει να κάνει μόνο με τα λεφτά. Καλώς ή κακώς δεν έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα. Το οικονομικό είναι ένα από τα θέματα από εκεί και πέρα υπάρχουν και διαδικαστικά ζητήματα που έχει να κάνει με ένα μεγάλο πρόγραμμα που έχουμε εντάξει το γήπεδο της Τρίγλιας σαν ΑΣ. Είναι πολλά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν για να υπάρξει η συμφωνία με τον Ηρακλή.

Με φοβίζει η άνοδος της ομάδας είχε πει ο κ. Ευγενίου και έχει δίκιο, σκεφτόμαστε το ίδιο. Για να πω την πραγματικότητα, αυτή την στιγμή η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε μια στάσιμη κατάσταση. Ξεκινώντας μια συζήτηση κάθε καλοκαίρι σχετικά με την αγορά του ΑΦΜ ή κάτι διαφορετικό με το να κατέβουμε ως Τρίγλια στο σεζόν, καταλαβαίνεται ότι ο κόσμος προβληματίζεται. Αυτή την στιγμή δεν γίνεται κουβέντα για να κατέβει η ομάδα μόνη της στο πρωτάθλημα, αλλά για να δοθεί το ΑΦΜ και αυτό στοιχείο που προβληματίζει.

Ο κ. Ευγενίου μας ενημέρωσε για τα χθεσινά και τις συζητήσεις, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν νομίζω ότι διαφοροποιήθηκε κάτι για τον απλούστατο λόγο ότι η πρόταση που υπάρχει δεν είναι μια ξεκάθαρη πρόταση. Περιέχει πολλά «θα» και εγώ μπορώ να πω πολλά «θα», αλλά το θέμα είναι να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Όταν διαχειριστείς μια ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Αγάπη και συμπάθεια μπορεί να υπάρχει σε όλες τις ομάδες, οι ομάδες όμως με αγάπη και συμπάθεια δεν... περπατάνε, χρειάζονται χρήματα. Εδώ στην Τρίγλια αγάπη έχουμε, τα χρήματα δεν έχουμε για να στηρίξουμε την ομάδα όπως θέλουμε.

Τα χρήματα που χρειάζονται για να γίνει μια ομάδα αυτής της εμβέλειας σαν τον Ηρακλή στην Β’ Εθνικής χρειάζεται 1.500.000 ευρώ. Συζητάμε, συζητάμε, συζητάμε αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα. Πρέπει να καταθέσεις μετοχικό κεφάλαιο, μεταγραφές και πολλά άλλα.

Η Τρίγλια είναι μικρό χωριό, μικρή περιοχή και δεν είναι για να βρίσκεται τόσο ψηλά στις κατηγορίες. Έχουμε κάνει αρκετές καλές παρουσίες και ψηλότερα από το ερασιτεχνικό επίπεδο, αλλά δεν είμαστε για το επαγγελματικό. Όσα λεφτά και να πάρουμε από τους ανθρώπους του Ηρακλή, σε περίπτωση που συμφωνήσουμε θα τα βάλουμε και πάλι στην ομάδα της Τρίγλιας.

Μιλάμε για μια επαγγελματική συναλλαγή και σε αυτές τις συναλλαγές έχει να κάνει με το τι δίνεις. Όσες κουβέντες και αν γίνουν, αν δεν υπάρξει πρόταση συγκεκριμένη και δεν λυθούν τα προβλήματα, δύσκολα θα υπάρχει λύση. Πιστεύουμε συνήθως ότι όσο περισσότερες συζητήσεις γίνουν, τόσο πιο εύκολα θα έρθει η λύση, αλλά δεν είναι έτσι. Στο ποδόσφαιρο και δη το επαγγελματικό παίζουν ρόλο τα λεφτά, έτσι είναι η κατάσταση... τι να κάνουμε”.

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Sold out στον λόφο στην Πορταριά (pics & vid)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 22:49

Θετικά νέα για Πέλκα – Ίνγκασον

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 22:39

Γκάζια από Φερέιρα στην προπόνηση!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 22:29

419 παραβάσεις των μέτρων κατά του κορονοϊού

ΕΛΛΑΔΑ
Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 15:38

Ο ΠΑΟΚ θέλει δουλειά, ποιότητα και υπομονή

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 12:28

Έκτακττη διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 09:15

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 08:15

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined