Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 17:04

Μπαλτάκος στον FOCUS FM: "Ο ΠΑΟΚ θέλει να δικαστεί στο CAS στις 6 Ιουλίου"

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της εκδίκασης στο CAS μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Τάκης Μπαλτάκος.

Το μέλος του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο απλά πρότεινε την 6η Ιουλίου ως μια πρώτη ημερομηνία της εκδίκασης και πως είναι δεδομένο ότι η απόφαση θα βγει πριν το τέλος των πλέι οφ που θα τελειώσουν στις 19 Ιουλίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

"Δεν σημαίνει κάτι ότι δεν ορίστηκε επίσημα η εκδίκαση. Το δικαστήριο περιμένει μέχρι αύριο το απόγευμα από όλα τα μέρη (ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Ολυμπιακό και ΕΠΟ) αν συμφωνούν με την ημερομηνία της 6ης Ιουλίου. Μόνο τότε θα μάθουμε πότε ακριβώς θα γίνει η εκδίκαση. Ο ΠΑΟΚ θέλει εκδίκαση την συγκεκριμένη ημέρα για να βγει η απόφαση πριν το τέλος του πρωταθλήματος, τι θέλει ο Ολυμπιακός δεν το γνωρίζω.

Πρέπει να το δικαιολογήσει ο Ολυμπιακός αν θέλει να εκδικαστεί η συγκεκριμένη ημερομηνία, αυτό λέει ο νόμος στο CAS. Δεν μπορεί απλά να ζητήσει μια άλλη ημερομηνία...

Θα ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο το βράδυ γιατί τότε τελειώνει η διορία για να απαντήσουν όλες οι πλευρές. Αν κάποιος διαφωνήσει θα δούμε τι θα απαντήσει το CAS σε αυτόν που θα διαφωνήσει. Το CAS ακολουθεί κατά γράμμα την διαδικασία κάτι που κάνει πάντα.

Υπάρχει μια αισιοδοξία ότι τουλάχιστον θα δικαστεί ο ΠΑΟΚ, γιατί μέχρι στιγμής τόσο στην Λίγκα όσο και στην Επιτροπή Εφέσεων δεν έγινε ποτέ δίκη, κανείς δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης. Ελπίζουμε αυτό να γίνει στο CAS.

Δεν γνωρίζω πότε και αν θα έρθει ο Σαββίδης στην Ελλάδα, την υπόθεση την χειρίζεται κατ’ εξοχήν ο Ελβετός δικηγόρος που έχει μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις. Θα πάρει τα στοιχεία που στέλνουμε εμείς και όλη την δικογραφία, αλλά το πρώτον λόγο τον έχει ο δικηγόρος αρμόδιος για το CAS.

Ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει να τεκμηριωθεί η παρουσία του Ολυμπιακού στην δίκη, οπωσδήποτε θα γίνει αυτό αλλά δεν γνωρίζουμε τι θα αποφασίσει το δικαστήριο. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις σε αυτή την υπόθεση, έχουν ειπωθεί όλα όλο αυτό το διάστημα. Ο Ολυμπιακός λέει τα ίδια για τις εταιρείες, ενώ εμείς λέμε ότι η Ξάνθη δεν μπορεί να ελεγχθεί από την VIALAND. Δεν έχει λογική να κάνουμε κρίση ή πρόβλεψη, αφού φτάσαμε τόσο κοντά στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Η απόφαση μπορεί να βγει σε 15 μέρες από το τέλος της εκδίκασης. Κάτι τέτοιο έγινε και στην υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι, άρα μπορεί να γίνει και στην δική μας υπόθεση. Το δικαστήριο θα προσπαθήσει να βγάλει την απόφαση πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Και να είχε δικαίωμα η ΑΕΚ δεν θα το έκανε, δεν είναι αυτό το στυλ της ομάδας".

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 21:15

Βροχόπτωση και ισχυροί άνεμοι στη Χαλκιδική

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 21:09

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined