Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 17:38

Γιώργος Παναγόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ να ψάξει την καταγγελία για Αρκούδη και ΕΕΑ» - ΗΧΗΤΙΚΟ

Ο γνωστός νομικός του αθλητικού δικαίου Γιώργος Παναγόπουλος μιλ΄λωντας στον FOCUS FM σχολίασε την καταγγελία του Ανδρέα Κατσαρού για το μέλος της ΕΕΑ, Ηλία Αρκούδη που φέρεται να είπε δημόσια πριν την εκδίκαση της υπόθεσης για ΠΑΟΚ και Ξάνθη “θα ρίξω τον ΠΑΟΚ στην Β’ Εθνική”.

Ο έμπειρος νομικός επεσήμανε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να ψάξει αυτή την καταγγελία και τόνισε ότι στο CAS αν μπει στην ουσία της υπόθεσης, τότε θα υπάρξει η δικαίωση για την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε :

“Απορώ μέσα σε αυτά τα 150 άτομα που δεν αντέδρασαν σε αυτό που είπε ο Αρκούδης; Δεν αμφισβητώ τον κ. Κατσαρό αλλά μου κάνει εντύπωση. Ο κ. Αρκούδης λύνει και δένει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και σίγουρα θα μπορούσε να έχει πει κάτι τέτοιο. Έχω καταγγείλει τον συγκεκριμένο κύριο από το 2016. Ακόμα και για την υπόθεση του Άρη με την αδειοδότηση που άλλα έλεγε πριν και άλλα μετά, δείχνει τι άνθρωπος είναι και πως εκτελεί τα... καθήκοντα του.

Υπάρχουν πρόσωπα που ήταν παρών, όπως ο κ. Κωνσταντινέας, που μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι πράγματα δημοσίως είχε το θράσος να το κάνει. Το είχε ξανακάνει ο κ. Αρκούδης στο παρελθόν για άλλες υποθέσεις.

Την ημέρα της συνεδρίασης ο κ. Αρκούδης έβγαινε στα διαλείμματα και μιλούσε στα κανάλια! Έλεγε τι γινόταν μέσα στην συνεδρίαση και όλες τις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει εκμεταλλευτεί τα θέματα που έχει ο κ. Αρκούδης και έπρεπε να ζητήσει εξαίρεση του. Θα μπορούσε να είχε λειτουργήσει διαφορετικά για να μην έχει φτάσει στο CAS. Για μένα ακόμα θα έπρεπε η υπόθεση να είναι στην ΕΕΑ και να ζητήσει την εξαίρεση του κ. Αρκούδη. Δεν έπρεπε ο ΠΑΟΚ να αφήσει την υπόθεση να φτάσει στο CAS.

Η εύκολη λύση για το CAS είναι να γυρίσει την υπόθεση πίσω στην Επιτροπή Εφέσεων. Βέβαια από το να χάσεις εντελώς και αυτό θα ήταν κάτι για τον ΠΑΟΚ. Από την στιγμή που η ΕΠΟ δέχτηκε την παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο, δεν έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν όρισε η ίδια δικαστή και απλά δέχτηκε την επιλογή του CAS.

Αν μπει στην ουσία το CAS και δει ότι δεν υπάρχει επιρροή, θα δει ότι δεν υπάρχει καμία πολυϊδιοκτησία. Ο ΠΑΟΚ πέφτει σε μια άλλη παγίδα τώρα, γιατί ναι μεν θα χάσει το πρωτάθλημα, αλλά αν η ποινή θα εκκρεμεί για την νέα σεζόν. Ο κίνδυνος είναι διπλός για αυτό εκεί θα πρέπει να τελειώσει η υπόθεση και να μην γυρίσει πίσω γιατί θα οριστεί το δικαστήριο τον... Δεκέμβριο”.

Media

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined