Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 16:44

Μπαλτάκος στον FOCUS FM: "Αυτό περιμένει ο ΠΑΟΚ από το CAS"

Ο Τάκης Μπαλτάκος μίλησε στον FOCUS FM 103,6 για τις τελευταίες εξελίξεις στα δικαστικά θέματα και την υπόθεση της προσφυγής του ΠΑΟΚ στο CAS για την φερόμενη πολυϊδιοκτησία με την Ξάνθη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Για το CAS εκείνο το οποίο ισχύει είναι ότι περιμένουμε να οριστεί πρόεδρος. Τότε θα οριστεί η ημέρα της δίκης. Ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει μέχρι τις 10 Ιουλίου να βγει η απόφαση αλλά εξαρτάται και από την δικαστή, αν μπορεί να δικάσει στις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Οι δικογραφίες συνενώθηκαν με την συναίνεση του ΠΑΟΚ γιατί θέλει να τρέξει το θέμα. Άλλο το συνενώθηκαν, άλλο το συνεκδικάστηκαν. Ο Ολυμπιακός παίζει με αυτές τις δυο λέξεις. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ καλό θα ήταν να μην πιστεύει ότι διαβάζει. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική από αυτή που παρουσιάζουν στον Ολυμπιακό. Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε, αν πει το δικαστήριο ότι έχει έννομο συμφέρουν ο Ολυμπιακός τότε θα γίνει συνεκδίκαση. Μόνο τότε θα το μάθουμε.

Στους δυο βαθμούς εκδίκασης στην Ελλάδα δεν υπήρχε παρέμβαση από κανέναν. Γιατί οι άλλες ομάδες του πρωταθλήματος δεν έχουν παρέμβει στο CAS; Γιατί μόνο ο Ολυμπιακός θέλει να παρέμβει; Δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει στην δίκη, τότε θα δούμε αν θα μπορέσει να παρέμβει.

Δεν βγάζεις άκρη με την δικαιοσύνη στην Ελλάδα, ειδικά σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο και τις υποθέσεις του.

Ο ΠΑΟΚ δεν δικάστηκε στην Ελλάδα, στο CAS οι υποθέσεις εκδικάζονται de novo δηλαδή από μηδενική βάση. Από την αρχή όλα τα στοιχεία θα εξεταστούν, άρα λοιπόν το CAS νομικά το λέω πάντα θα εξετάξει τα πάντα από την αρχή. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει δικαίωση στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο. Κάποιοι... πανηγύρισαν επειδή δεν υπήρχε η υπόθεση στο πινάκιο, αλλά πώς να υπάρξει ορισμός της δίκης, αν δεν υπάρχει πρόεδρος;».

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Ροδόπη: Δασική πυρκαγιά στις Σάπες

ΕΛΛΑΔΑ
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 19:36

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 17:37

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined