Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 17:08

Αντωνίου: “Μας κούρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης, πώς προκαλείται τελικά ο φανατισμός, ποιος θα μας πει;”

“Πυρ και μανία” ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου, ένας από τους πιο ικανούς και έμπειρους διοικητικούς παράγοντες στο πλευρό του Ευάγγελου Γραμμένου, μίλησε στον FOCUS 103,6 FM και μεταξύ άλλων, τόνισε:

-“Κατάντησε ρουτίνα να ακούμε τον κ. Θεοδωρίδη και όλους αυτούς που καθημερινά κατηγορούν την ΕΠΟ, η οποία βρίσκεται στο στόχαστρο και πλέον τον συνήθισε ο κόσμος να φτάνει σε ακραία επίπεδα. Με τέτοιες τοποθετήσεις, δεν πάει μπροστά το ποδόσφαιρο, όταν έχουμε καθημερινό κατηγορητήριο για οτιδήποτε γίνεται. Αυτό που λέει συνεχώς “να φύγει ο Γραμμένος”, δεν έχει καμία λογική βάση. Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε πετύχει απόλυτα τον στόχο μας, μπορεί να έγιναν και λάθη, αλλά μέχρις εκεί. Εδώ δεν μας άφησαν ένα χρόνο να μπούμε στη διοίκηση, με τις ενστάσεις και τα σχετικά. δεν τα θυμάστε; Τους ενοχλούμε φαίνεται”.

-“Οι δηλώσεις που γίνονται είναι κουραστικές. Μας κούρασε πράγματι ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης, αλλά δεν είναι τιμωρητέες αυτές οι δηλώσεις; Πρέπει να γίνουν θεσμικές αλλαγές και να μην υπάρχει πρόστιμο, αλλά μεγαλύτερη τιμωρία γιατί έτσι φανατίζονται οι οπαδοί των ομάδων, από δηλώσεις παραγόντων και τοποθετήσεις δημοσιογράφων που επιτρέπουν αυτές τις δηλώσεις και τις φιλοξενούν, επειδή προκαλούν. Με τις δηλώσεις του κ. Θεοδωρίδη δεν ικανοποιείται ο οπαδός του Ολυμπιακού, αλλά προσβάλλεται, να είστε σίγουροι γι αυτό. Εάν δείτε, όλοι οι υπόλοιποι απέχουν από αυτές τις δηλώσεις, όπως και οι φίλαθλοι της ομάδας, Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους, γιατί πώς προκαλείται τελικά ο φανατισμός, θα μας πει κανείς;”

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined