Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 17:07

Αποκάλυψη: Η Ξάνθη δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ, ο Πανόπουλος είναι ιδιοκτήτης”

Με δεδομένες τις τοποθετήσεις και τις... αερολογίες διάφορων περί ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Ξάνθης, που έχει σχέση με τον... ΠΑΟΚ, όπως λένε οι εχθροί του ΠΑΟΚ, φυσικά, έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους...

ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Μάκης Τζάτζος, ο οποίος ρωτήθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6 για την φημολογούμενη σχέση Ξάνθης-ΠΑΟΚ και το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ακριτικής ομάδας και απάντησε:

-“Δεν ξέρω τι λένε αυτοί που όσο δυναμώνει ο ΠΑΟΚ τον πολεμάνε και περισσότερο, αλλά αυτό που ξέρω, γιατί ζω στην Ξάνθη και είμαι πολύ κοντά στα παιδιά της ομάδας, χωρίς να είμαι μέσα σε αυτήν, είναι ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα, σε σχέση με 28 χρόνια που λειτουργεί η ομάδα με Πανόπουλο. Είναι ο ίδιος μεγαλομέτοχος, οι ίδιοι στο διοικητικό συμβούλιο και οι ίδιοι στην ομάδα. Προφανώς επειδή κάποια στιγμή ακούσθηκε ότι ενδιαφέρθηκαν Ρώσοι να αγοράσουν τις μετοχές, βγήκε από εχθρούς του ΠΑΟΚ το όνομα του Σαββίδη. Εάν είχε την Ξάνθη ο Σαββίδης και πλήρωνε αυτός, δεν θα έβαζε έναν τουλάχιστον δικό του άνθρωπο, για να μην σας πω ότι έπρεπε να τους αλλάξει όλους; Εμείς ξέρουμε και βλέπουμε ότι δεν ισχύει τίποτα και η ομάδα μας, η Ξάνθη, είναι ίδια και απαράλλαχτη. Μακάρι να μην φύγει ποτέ ο Πανόπουλος, γιατί ο άνθρωπος έκανε φοβερά πράγματα στην ομάδα και δεν χρωστάει ούτε ευρώ. Η Ξάνθη είναι τρίτη στη βαθμολογία και θα πάει καλά φέτος, στόχος της είναι η εξάδα...”

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined