Ο γνωστός νομικός του αθλητικού δικαίου Γιώργος Παναγόπουλος μιλ΄λωντας στον FOCUS FM σχολίασε την καταγγελία του Ανδρέα Κατσαρού για το μέλος της ΕΕΑ, Ηλία Αρκούδη που φέρεται να είπε δημόσια πριν την εκδίκαση της υπόθεσης για ΠΑΟΚ και Ξάνθη “θα ρίξω τον ΠΑΟΚ στην Β’ Εθνική”.
Αρκετά στοιχεία από το ΕΧΣ για την Νέα Τούμπα έγιναν γνωστά σήμερα μέσα από το σάιτ ypodomes.com, τόσο για την υπογειοποίηση των δρόμων γύρω από το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αλλά και για θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων που αποτελεί παραδοσιακό πρόβλημα για την περιοχή.
Για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης και τον μεγάλο στόχο του Άρη που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Γιώργος Παντζιαράς
Για την κατάσταση στην ελληνική διαιτησία και την επιλογή της ΚΕΔ για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Ναούμ Μηντιούρης.
Για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά και την γενικότερη κατάσταση στο ποδόσφαιρο ελέω του κορονοϊού αναφέρθηκε στον FOCUS FM 103,6 ο Παναγιώτης Κερμανίδης.
Μια αθλητική δοκιμασία ιδιαίτερων απαιτήσεων έγινε με την συμμετοχή μόλις 10 αθλητών. Μετά από μήνες ησυχίας στο βουνό των Θεών, λόγω του χειμώνα και αργότερα των περιορισμών εξαιτίας του κορονοϊού, ο Όλυμπος δέχτηκε τους πρώτους επισκέπτες του. Αθλητές ορεινού τρεξίματος συμμετείχαν στην πρώτη διοργάνωση της χρονιάς, το Gulag-100, μια αθλητική δοκιμασία, η οποία εμπνέεται από την ιστορία των Ζεκ, των κρατούμενων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταναγκαστικής εργασίας για πολιτικούς κρατούμενους στην πρώην Σοβιετική Ένωση.  Το Gulag-100 έγινε το Σάββατο 30 Μαΐου, σε μια κυκλική διαδρομή στις ανατολικές πλαγιές του Ολύμπου, πάνω από το Λιτόχωρο. Οι αθλητές έπρεπε να καλύψουν τέσσερις κύκλους 25 χιλιομέτρων ο καθένας, σε μέγιστο υψόμετρο 1.330 μέτρων, με 8.000 μέτρα ανηφορική πορεία, μέσα σε 24 ώρες. Η διαδρομή περνούσε μέσα από το φαράγγι του Ενιππέα και αποτελούσε μια συρραφή μονοπατιών με αρχή και τέλος το περιαστικό δάσος του Αϊ Γιάννη. Λόγω των περιορισμών που έχουν θεσπίσει οι αρχές, οι θέσεις ήταν περιορισμένες και είχαν δηλώσει συμμετοχή 10 αθλητές ορεινού τρεξίματος. Πρώτος τερμάτισε ο Λάζαρος Ρήγος, που ήταν και ένας εκ των διοργανωτών, με χρόνο 19 ώρες και 25 λεπτά, δεύτερος ο Γιώργος Κουγιουμτζής με 23 ώρες και 28 λεπτά και τρίτη η Ασημίνα Ιγγλέζου με 24 ώρες και 27 λεπτά. Αυτοί ήταν και οι μοναδικοί που έκοψαν την κορδέλα του τερματισμού. Ο αθλητής από τον Βόλο, Κώστα Τσαντός, που έχει πάρει μέρος σε μεγάλες και δύσκολες διοργανώσεις -οι περισσότερες υπερμαραθώνιοι- σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αφρική και Αμερική, προηγούνταν σταθερά στους τρεις κύκλους, στα μισά του τελευταίου όμως χτύπησε το γόνατό του και σταμάτησε. Για διαφορετικούς λόγους αποχώρησαν και οι άλλοι 5 αθλητές. πηγή: thessaliatv.gr
Εδώ και αρκετές μέρες διοίκηση και ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για τις μειώσεις, που θα γίνουν στα συμβόλαιά τους, λόγω της απώλειας εσόδων από την πανδημία του κορονοϊού.
Ο Δημήτρης Καπετανόπουλος μίλησε στον FOCUS FM 103,6 για το ντέρμπι της πρεμιέρας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και την επανέναρξη γενικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Για την περίπτωση του Αποστολόπουλου που φαίνεται να καταλήγει στον Ολυμπιακό, μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Σάκης Αναστασιάδης.

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined